Masti sudura

De ce Zivtool?

Indiferent dacă este vorba de o sudare "tradițională" sau de gaz, eventual utilizarea de tăiere a flăcării, ar trebui luată în considerare orice risc. Acestea sunt în mare parte negative pentru ochi. Nu este o coincidență faptul că toate cerințele de siguranță ocupațională subliniază importanța protejării feței. Acest lucru oferă protecție pentru un scut de sudură!

Manual sau masca sudura?

Avantajul ridicat al scutului automat de sudare este împotriva capului handheld că nu trebuie să vă ridicați în timpul sudării, deoarece sticla de sudură se întunecă automat la începutul sudării și se aprinde după sudură. În plus, avantajul scutului automat este încă că ambele mâini ale profesioniștilor de sudură sunt eliberate.

În headshield-ul handheld, putem rezolva întunericul dorit cu înlocuirea sticlei, cu un vânt automat, puteți regla cu ușurință sensibilitatea utilizând un contor de înlocuire.

Avantajele sudurei:

  • Automat și rapid întunecat: În timp ce hisplicatorul detectează sudarea, se întunecă, protejându-ne ochii.
  • Setări manuale: Sensibilitatea la întunecare poate fi setată individual.
  • Siguranța externă: carcasa este refractară, ceea ce protejează de scânteile și temperatura ridicată nu-l face rău.
  • Siguranța internă: Protecția ochilor durează până când scutul funcționează complet. Sistemul automatizat este, prin urmare, elemente solare și interschimbabile hrănite.


Transmisia lui masca sudura

În trecut, înainte ca scutul automat de sudare, deci atunci când utilizați un scut convențional de sudare, lucrarea a început ca specialistul să strângă scutul și apoi a început sudarea. Când a ținut o pauză, structura a căzut, așa că putea vedea suprafața tratată mai clară și ochii se odihniseră puțin. Așa a mers până când nu a terminat sudare și nu a luat masca.

În cazul scuturilor automate de sudare, acest lucru este mult mai confortabil. Totul este automatic.

Dacă sunteți strâns legați de activitatea noastră, nu este o întrebare să înlocuiți scutul tradițional de sudură cât mai curând posibil. De asemenea, putem să ne menținem sănătatea mai ușoară și putem crea condiții de muncă de calitate.

De asemenea, este bine să obțineți dacă suntem sudată numai acasă dacă forțele de lucru sunt justificate. Lumina și scântei au, de asemenea, un efect asupra ochilor, indiferent dacă nu facem această activitate în fiecare zi.

Prin faptul că nu trebuie să angajeze masca la fiecare sudare, luați-o pentru a economisi mult timp după sudură. Ambele mâini rămân libere, nu trebuie să ne ocupăm de scutul capului de mână. Astfel, folosind un scut automat de sudare, putem salva o mulțime de timp, ceea ce poate fi mult mai eficient!

Oferta noastră este, de asemenea, disponibilă diferitelor scuturi de sudare. În cazul în care o astfel de problemă s-ar întâmpla cu capul nostru preferat, nu trebuie să fiți aruncați imediat. Trebuie doar să navigați pe sticla noastră de scut de sudură și să alegeți tipul propriului nostru headShade.

 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare