Pompe de testare presiune

    • -400 Lei voucher

    Disponibil: 1 buc
    In stoc
    2.659 Lei /buc

De ce Zivtool?

Pompe de testare presiune

Pompele de testare a presiunii sunt echipamente utilizate pentru a testa rezistenta si etanseitatea unui sistem sau a unui component la presiune. Acestea sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv in industria constructiilor, industria petroliera, industria chimica si in sistemele de apa si gaz. Iata cateva informatii importante despre pompele de testare a presiunii:

Principiul de functionare: Pompa de testare a presiunii utilizeaza o sursa de energie, cum ar fi un motor electric sau un motor cu combustie interna, pentru a actiona un piston sau o pompa cu roti. Aceasta genereaza presiune intr-un rezervor sau intr-un sistem, permitand testarea rezistentei la presiune a componentelor sau a sistemului.

Caracteristici si optiuni: Pompele de testare a presiunii pot fi manuale, actionate manual prin intermediul unei manivele sau pot fi automate, controlate de un sistem electronic. Acestea pot avea capacitati diferite de presiune si pot fi echipate cu manometre sau senzori de presiune pentru a monitoriza presiunea in timpul testului.

Utilizari comune: Pompele de testare a presiunii sunt utilizate pentru a testa si verifica etanseitatea si rezistenta la presiune a diverselor componente si sisteme, cum ar fi tevi, fitinguri, rezervoare, vase de presiune, instalatii sanitare si instalatii de incendiu. Acestea pot fi utilizate si pentru verificarea instalatiilor de apa potabila, de incendiu sau pentru testarea integritatii sistemelor de conducte.

Procesul de testare: Pompa de testare a presiunii este conectata la sistemul sau componenta care trebuie testata. Presiunea este gradual crescuta in sistem pana la valoarea dorita, iar apoi se mentine o perioada de timp pentru a verifica daca presiunea este sustinuta si daca exista scurgeri. Testul poate fi efectuat utilizand apa sau aerul ca mediu de testare, in functie de cerintele aplicatiei.

Siguranta si precautii: In timpul utilizarii pompei de testare a presiunii, trebuie respectate masurile de siguranta adecvate. Acestea pot include purtarea echipamentului de protectie, cum ar fi ochelari de protectie, manusi si echipament antistatic, daca este necesar. De asemenea, trebuie sa se acorde atentie presiunii maxime admise in sistemul testat si sa se evite depasirea acesteia pentru a preveni daunele sau accidentele."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare