Electropalan, scripete, palan

De ce Zivtool?

Electropalan, scripete, palan

Un utilaj de ridicare format dintr-un tambur cilindric de cablu, un cablu de sarma sau un lant infasurat pe el si un brat rotativ, adica un motor, care actioneaza tamburul prin intermediul unor rapoarte de transmisie.

Odata ce electropalan, scripete, palan a fost fixat corespunzator si cablurile necesare au fost conectate, puteti incepe sa utilizati troliul electric ales de dumneavoastra practic imediat. Pentru a face functionarea mai sigura, majoritatea modelelor au incorporata o protectie la suprasarcina.

Un electropalan, scripete, palan electric poate fi o alegere excelenta in mediile de hobby si la scara mica, deoarece poate fi, de asemenea, un ajutor ideal in ateliere, garaje sau depozite. Cu toate acestea, utilizarea lor nu se limiteaza la aceste domenii. Ele sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga in scopuri industriale si miniere.

Electropalan, scripete, palan pentru constructii

Electropalan, scripete, palan de constructii sunt concepute pentru utilizare in aer liber. Acestea se caracterizeaza prin capacitatea lor mare de ridicare. Unele tipuri pot fi montate cu usurinta pe un suport.

Pentru utilizarea in siguranta a electropalan, scripete, palan de constructii, este recomandabil sa aveti o manusa de siguranta pentru ghidarea cablului. Cablurile de sarma tensionate au deseori toroane rupte, ceea ce poate provoca rani urate la prinderea franghiei. Cu toate acestea, electropalan, scripete, palan de constructii aflate in prezent pe piata sunt dotate cu un dispozitiv de siguranta special conceput pentru a preveni balansarea laterala in timpul ridicarii.

Electropalan, scripete, palan pentru tractiune orizontala

Ridicarea este in mod fundamental diferita de ridicare. Acesta poate fi utilizat in principal pentru ridicarea si coborarea verticala, dar este, de asemenea, potrivit pentru tractarea orizontala intr-o masura limitata. O sarcina trasa in plan orizontal nu prezinta un pericol daca se rupe cablul de sarma (un cablu rupt poate fi periculos).

Cum sa alegeti un electropalan, scripete, palan?

  • Capacitatea de ridicare: Capacitatea de incarcare este data sub aceasta forma deoarece exprima masa maxima pe care electropalan, scripete, palan o poate ridica pe verticala la un moment dat.
  • Viteza de ridicare: cat de repede se infasoara cablul de sarma sau lantul. Valoarea maxima este data de obicei de producatori. In functie de capacitatea de greutate a electropalan, scripete, palan, aceasta viteza poate varia.
  • Inaltimea de ridicare: Acesta este unul dintre cele mai importante considerente atunci cand se selecteaza un electropalan, scripete, palan, deoarece este foarte mult influentat de aplicatia in sine.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare