Pompe submersibila de mare adancime

  Cod articol 101605021
  La comandă
  12.090 RON / buc
  Cod articol 101604652
  La comandă
  20.790 RON / buc
  Cod articol 101604646
  La comandă
  10.690 RON / buc
  Cod articol 101604800
  La comandă
  10.890 RON / buc
  Cod articol 101604918
  La comandă
  10.090 RON / buc
  Cod articol 101604926
  La comandă
  52.890 RON / buc
  Cod articol 101604839
  La comandă
  38.690 RON / buc
  Cod articol 101604826
  La comandă
  7.279 RON / buc
  Cod articol 101605047
  La comandă
  41.490 RON / buc
  Cod articol 101605128
  La comandă
  74.490 RON / buc
  Cod articol 101604803
  La comandă
  14.490 RON / buc
  Cod articol 101604827
  La comandă
  33.090 RON / buc
  Cod articol 101604696
  La comandă
  45.090 RON / buc

Caracteristicile pompa submersibila de mare adancime 

Pompa de puț adânc nu este potrivită numai pentru alimentarea cu apă a grădinii private, dar poate fi utilizată și pentru irigarea unor suprafețe mai mari de teren și a zonelor agricole. Extracția și transmiterea corectă a unei cantități mari de apă dintr-o pompă de puț adânc nu este nici ea o problemă.
În funcție de tip, presiunea și cantitatea de apă pot fi ajustate într-o pompă de puț adânc. De asemenea, poate fi utilizat în puțuri forate sau săpate sau în alte bazine hidrografice.

Cum funcționează pompa submersibila de mare adancime?

În unele dintre proprietăți, podgorii, case de weekend, mai ales dacă este situat la periferie, alimentarea cu apă se efectuează din fântâna proprie. Cu toate acestea, pentru a obține apa de jos la baie și bucătărie, este necesar să instalați o pompă de puț adânc.
Aceste pompe constau, de obicei, din două părți. Partea inferioară situată în puț, adică motorul și unitatea de pompare sunt deasupra acestuia.
Pompele de adâncime sunt excelente pentru puțurile de țevi.

Este potrivit pentru formarea, forma, după dimensiune pentru a evidenția lichidul de pe un loc tubular. Pompa trebuie să aibă o forță de protecție adecvată. În cazul în care binele nu este tubular, versiunile mai mari ale pompei profunde ale șasiului pot fi, de asemenea, ideale. Chiar și cu așa-numita pompă centrifugală, băieții pot fi capturați.

Unde sa folosim o pompa submersibila de mare adancime?

Acestea se numesc pompe de țevi datorită utilizării lor primare. Aceste pompe sunt utilizate atunci când apa trebuie adusă la suprafață de la o adâncime mai mare, cum ar fi unii săpate.
Această metodă este foarte populară, aplicată în zonele industriale și agricultură, dar nu este neobișnuită pentru casele de familie și podgoriile. În acest fel, scopul lor principal este de a ne oferi o cantitate suficientă de apă curată. Utilizarea tipică este încă atunci când este necesară apă de irigare sau apă de apă.

Unde și când merită să utilizați o pompă de țeavă?

Când trebuie să utilizați în mod explicit o pompă de țeavă, este, în mod ideal, de o persoană calificată în domeniu care evaluează cu atenție posibilitățile și nevoile. Pe baza bazei, trebuie să decidem cât de mult nivelul apei este nivelul apei, dar mulți alți parametri pot afecta alegerea.
Printre altele, de exemplu, nivelul de odihnă, udare maximă și limita și adâncimea de depresie. Aceste tipuri sunt de obicei calculate atunci când nivelul apei este mai adânc decât 7-8 metri. În acest caz, performanța pompelor convenționale dovedește puțin.
Este recomandabil să se aleagă pompa de țeavă atunci când este necesară cantitatea de apă mai mare decât media sau punctul de recuperare este prea departe de locul consumului de apă.

Cum functioneaza o pompa submersibila de mare adancime

Despre structura pompelor de țeavă este menită să știe că discul de membrană este conectat printr-o axă centrală. Pompa conține camere de aer lichide sau de aer pe care le lamele membranei se separă unul de celălalt. Aerul fluxului este controlat de supapa de aer dintre camerele de aer. Aerul comprimat intră în camera de aer și apoi schimbă membrana. Ca rezultat, membrana de pe cealaltă parte a pompei este de asemenea mutată. Astfel, efectul de aspirație este creat și lichidul curge în interiorul structurii. Când supapa de aer este convertită, membrana se deplasează în direcția opusă, extinzând lichidul din corpul structurii.

Capacitate de toleranță la nisip

Printre pompele de calitate și fiabile Deep-Cavaler, este de asemenea disponibilă, care are un grad ridicat de capacitate de toleranță la nisip! Acestea sunt propuse în primul rând în puțurile unde există cantități mai mari de nisip decât media.

Nu toate pompele poartă abraziunea ochilor de nisip, astfel încât nu este selectată nicio pompă pentru transportul apelor contaminate cu apă. Pompele de țevi și pompele de șasiu profund sunt adecvate în mod specific pentru pomparea apei din puțuri.

Intretinerea a unei pompa

În general, pompele submersibila de mare adancime sunt luate după instalarea lor atunci când experimentăm ceva probleme în funcțiune!
Conductele profunde și pompele nu necesită îngrijire specială, dar întreținerea lor este esențială pentru durata lungă de viață a pompei. Viața pompelor este influențată de multe lucruri. După timp, poate fi deteriorată de pompă, pe care o recunoaștem că este dificil să o identificați, deoarece transportul de apă este încă perfect pe suprafață.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare