Pompe autoamorsanta, pompa de gradina

  Cod articol 101000644
  Putem livra
  364 RON / buc
  Cod articol 101000645
  Putem livra
  517 RON / buc
  Cod articol 101004019
  Putem livra
  913 RON / buc
  Cod articol 101005789
  Putem livra
  627 RON / buc
  Cod articol 101000648
  Putem livra
  1.009 RON / buc
  Cod articol 101005097
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  2.469 RON / buc
  Cod articol 101007506
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.149 RON / buc
  Cod articol 101604006
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  920 RON / buc
  Cod articol 101006070
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  446 RON / buc
  Cod articol 101006889
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  670 RON / buc
  Cod articol 101006910
  Putem livra
  292 RON / buc
  Cod articol 101601491
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  574 RON / buc
  Cod articol 101002620
  Putem livra
  1.009 RON / buc
  Cod articol 101601494
  Putem livra
  1.069 RON / buc
  Cod articol 101006071
  Putem livra
  509 RON / buc
  Cod articol 101602240
  Putem livra
  653 RON / buc
  Cod articol 101604005
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  730 RON / buc
  Cod articol 101602239
  Putem livra
  374 RON / buc
  Cod articol 101004051
  Putem livra
  611 RON / buc

Pompe de grădină, pompe autoabsorbante 

Pompa autoabsorbantă este unul dintre cele mai căutate produse, motivul pentru care este instalarea și utilizarea simplă. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că aceste echipamente pot fi utilizate până la o absorbție de până la 9 metri. În plus față de fântâna săpată, este adesea plasată o pompă de auto-absorbție. Unul dintre motivele pentru aceasta este că, în cazul unor astfel de puțuri, nu este necesar să se aducă apă de la o adâncime mare. Pe de altă parte, pompa autoabsorbantă tolerează nisipul mai bine decât pompele submersibile și poate fi reparată mai economic în cazul unei defecțiuni decât alte tipuri.

Pompa autoabsorbantă poate fi instalată pe suprafață. Pompa de suprafață nu trebuie să fie uscată, deci este imperativ să încărcați pompa înainte de a putea fi utilizată. Dacă acest lucru nu se întâmplă, pompa nu ar trebui să fie pornit, deoarece nu va reuși să se usuce.

Aproape toate pompele auto-absorbante funcționează pe bază centrifugă. Esența acestui lucru este că lichidul pe care doriți să îl absorbiți este transportat cu ajutorul unui motor și a unei lopeți rotative. Prin conexiunea de admisie a pompei, lichidul care intră în echipament trece printr-o roată rotativă. Astfel, lichidul care scapă perpendicular pe arbore intră prin butucul de presiune al pompei cu o energie cinetică mai mare decât a ajuns pe butucul de admisie. De aceea, o pompă are o distanță de transmisie mult mai mare decât o absorbție!

Locuri de utilizare a pompelor de grădină, a pompelor auto-absorbante

Pompele autoabsorbante sunt perfecte pentru uz casnic, industrial și rezidențial datorită fiabilității lor extraordinare, performanțelor excelente, funcționării aproape fără zgomot și cerințelor minime de întreținere, în special pentru rezervoarele de alimentare cu apă pentru sisteme automate de alimentare cu apă, sisteme automate de irigare, udarea grădinilor de acasă și a grădinilor ornamentale.

Alegerea pompelor de grădină, a pompelor autoabsorbante

Atunci când alegeți o pompă de grădină, faptele simple sunt luate ca bază. Preț, calitate, durabilitate service, cerere de utilizare. Este bine să știm ce căutăm, de ce avem nevoie cel mai mult. Iată câteva dintre principalele caracteristici care vă fac alegerea semnificativ mai ușoară!

 • Adâncimea de aspirație: cât de adânc inima. Desigur, pentru a-l alege pe cel potrivit, trebuie să cunoaștem parametrii fântânii.
 • Înălțimea de ridicare: Pentru a face acest lucru, trebuie să știți în ce mediu și pentru ce îl veți folosi, adică cât de departe dorim să luăm apa
 • Puterea de livrare: această cifră este inclusă ca un număr de litru pe minut în descrierea majorității pompelor de grădină. Specifică cantitatea nominală de apă la care ar trebui să ne așteptăm cu utilizarea acesteia. Este important să se țină seama, deoarece poate dura o cantitate diferită pentru o udare grădină decât să funcționeze un sistem de irigare!
 • Presiunea de operare: Această cifră este aproape neglijabilă. Pentru uz casnic, în cazul udărilor rare de grădină, nu trebuie să ne ocupăm semnificativ de aceasta. În același timp, în cazul unui sistem de irigare, presiunea de funcționare joacă deja un rol foarte important în buna funcționare!

Pompe de grădină, pompe auto-absorbante cu un pic extra

Este important să menționăm funcția suplimentară de a converti cu ușurință o pompă de gradina intr-un dispozitiv de alimentare cu apă acasă! Puteți obține un controler de debit care rezolvă controlul corect al apei, precum și urmărind că, dacă pompa se usucă, o va opri, împiedicând astfel supraîncălzirea pompei, deteriorarea!

Pompe de grădină, pompe auto-absorbante nu numai pentru pomparea apei

Răsfoind gama disponibilă, puteți găsi mai multe tipuri de pompe autoabsorbante cu structuri structurale! Și nu vorbim despre diferența de culoare, vorbim despre materialul în sine. Există tipuri în care cadrul este combinat cu oțel inoxidabil sau chiar plastic.

Dar de ce avem nevoie de aceste case speciale de pompare? O să vă spun răspunsul. Acest lucru este esențial pentru a putea pompa lichide acide și / sau alcaline, altele decât apa cu pompa noastră!

Pentru ce se poate folosi o pompă de grădină?

Pompa de gradina este o pompa foarte versatil, care pot fi utilizate în aproape orice zonă din jurul casei.

Udarea, alimentarea cu apă la domiciliu și chiar îmbunătățirea presiunii apei. Pompa de gradina este una dintre cele mai vechi tipuri de pompe de vârstă, datorită versatilității sale. O pompă de gradina poate fi, de asemenea, utilizat ca o pompă de hidrofor, ca o pompă pentru aparate de alimentare cu apă acasă, desigur, numai cu dreptul de control al debitului!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare