Pompe pulverizatoare

  • -350 RON
  Disponibil: 1 buc
  In stoc
  4.309 RON /buc 4.659 RON /buc

De ce Zivtool?

Pompe pulverizatoare


Pompele de pulverizare sunt dispozitive utilizate pentru a dispersa lichide sau substante in forma de aerosol sau ceata fina. Acestea sunt folosite in diverse aplicatii, cum ar fi agricultura, irigarea, pesticidele, produsele de curatare, vopsirea si multe altele. Exista mai multe tipuri de pompe de pulverizare disponibile, in functie de necesitatile specifice ale utilizatorului.

Iata cateva exemple comune de pompe de pulverizare:
 • Pompe de pulverizare manuala: Aceste pompe sunt actionate manual si sunt potrivite pentru utilizare la scara mica sau in scopuri de uz personal. Ele pot fi utilizate pentru pulverizarea pesticidelor in gradini, aplicarea de produse de curatare sau vopsirea de suprafete mici.
 • Pompe de pulverizare cu pompa de actionare: Aceste pompe sunt echipate cu o pompa manuala sau o pompa actionata electric sau pe baterie. Ele sunt mai potrivite pentru suprafete mai mari sau pentru utilizarea in scopuri comerciale. Aceste pompe sunt adesea utilizate in agricultura pentru irigare, aplicarea de fertilizanti sau pesticidelor pe culturi mai mari.
 • Pompe de pulverizare cu presiune: Aceste pompe utilizeaza o presiune mai mare pentru a dispersa lichidul intr-un aerosol sau ceata fina. Ele sunt echipate cu o pompa manuala sau o pompa actionata electric care creste presiunea in rezervorul de lichid, fortand lichidul sa iasa printr-un duza de pulverizare. Aceste pompe sunt utilizate adesea in agricultura pentru a aplica pesticide sau fungicide pe culturi.
 • Pompe de pulverizare cu motor: Aceste pompe sunt echipate cu un motor pe benzina sau electric care actioneaza pompa de pulverizare. Acestea ofera putere suplimentara si sunt potrivite pentru utilizare in aplicatii comerciale sau industriale, unde este necesara o pulverizare intensiva sau pe suprafete mari.
Incarcare
Incarcare