Mini compresoare

    • -60 RON
    In stoc
    583 RON /buc 643 RON /buc

De ce Zivtool?

Mini compresoare


Mini compresoarele sunt dispozitive compacte care furnizeaza aer comprimat intr-un format portabil si usor de manevrat. Acestea sunt adesea utilizate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi umflarea anvelopelor, suflare praf, suflare obiecte mici sau alimentarea cu aer a unor echipamente sau instrumente.

Iata cateva aspecte importante despre mini compresoare:

Dimensiune compacta: Mini compresoarele sunt concepute pentru a fi portabile si usor de transportat. Acestea sunt de obicei mici in dimensiuni si greutate, ceea ce le face ideale pentru utilizare mobila sau in spatii restranse.

Sursa de alimentare: Majoritatea mini compresoarelor functioneaza pe baza de curent continuu (DC) si pot fi alimentate de la o baterie sau de la priza de alimentare a autovehiculului (prin intermediul unui adaptor pentru bricheta auto). Exista, de asemenea, modele care pot fi alimentate de la o sursa de curent alternativ (AC), ceea ce le face mai versatile.

Presiune si debit: Mini compresoarele pot furniza o gama variata de presiuni si debite de aer comprimat, in functie de specificatiile fiecarui model. Este important sa verifici presiunea si debitul specificati de producator pentru a te asigura ca se potriveste nevoilor tale.

Accesorii si functionalitati: Unele mini compresoare vin cu diferite accesorii si functionalitati aditionale, cum ar fi manometre pentru a afisa presiunea, supape de siguranta, furtune si duze pentru diverse aplicatii. Asigura-te ca verifici ce accesorii sunt incluse sau disponibile optional inainte de achizitie.

Intretinere si siguranta: Pentru a mentine performanta optima a unui mini compresor, este important sa urmezi instructiunile de intretinere furnizate de producator. Asigura-te ca respecti limitele de functionare si ca acorzi atentie sigurantei in timpul utilizarii.

Este recomandat sa cercetezi si sa compari diverse modele de mini compresoare in functie de nevoile si bugetul tau. Citirea recenziilor si evaluarilor altor utilizatori poate oferi, de asemenea, o perspectiva utila in alegerea celui potrivit."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare