Aparate de sudura TIG AC DC

  • - 500 Lei voucher

  Putem livra
  4.388 RON /buc

De ce Zivtool?

Caracteristici si avantaje ale aparatelor de sudura TIG AC DC

Aparatele de sudura TIG AC/DC sunt echipamente versatile care permit sudura in curent alternativ (AC) si curent continuu (DC) cu un aparat de sudura TIG (WIG). Acestea sunt ideale pentru sudarea unor materiale variate, cum ar fi aluminiul, aliajele de aluminiu, otelul inoxidabil si otelurile aliate. Iata cateva caracteristici si avantaje ale aparatelor de sudura TIG AC/DC:

 • Sudura AC si DC: Unul dintre principalele avantaje ale aparatelor de sudura TIG AC/DC este capacitatea de a comuta intre curent alternativ si curent continuu. Acest lucru permite sudorilor sa lucreze cu o gama larga de materiale, oferind flexibilitate si versatilitate in aplicatii diverse.
 • Sudura aluminiu si aliaje de aluminiu: Sudura AC este esentiala in sudarea aluminiului si a aliajelor de aluminiu, deoarece ajuta la spargerea stratului de oxid de la suprafata materialului. Curentul alternativ inversa polaritatea arcului in mod repetat, ceea ce faciliteaza curatarea si penetrarea in aluminiu.
 • Sudura otel inoxidabil si oteluri aliate: Sudura DC este potrivita pentru sudarea otelului inoxidabil si a otelurilor aliate, unde fluxul de curent continuu ofera control mai bun si penetrare mai adanca. Aparatul de sudura TIG AC/DC permite comutarea usoara intre AC si DC, in functie de materialul de lucru.
 • Control precis al curentului: Aparatele de sudura TIG AC/DC ofera un control precis al curentului de sudura, permitand ajustarea acestuia in functie de necesitatile specifice ale materialului si grosimii acestuia. Aceasta ajuta la obtinerea unei suduri de inalta calitate si consistente.
 • Flexibilitate in aplicatii: Aparatele de sudura TIG AC/DC sunt potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la sudarea de precizie in industria aeronautica si aeronautica pana la constructii metalice si reparatii auto. Ele ofera abilitatea de a lucra cu diferite materiale si grosimi, ceea ce le face extrem de versatile.
 • Controlul arcului electric: Aparatele de sudura TIG AC/DC permit un control precis al arcului electric, ceea ce ajuta la obtinerea unei suduri de inalta calitate. Aceasta include controlul timpului de curgere a gazului, a duratei de pulsatie si a altor parametri pentru a adapta procesul de sudura la cerintele specifice.
 • Calitatea sudurii: Datorita controlului precis al parametrilor si flexibilitatii in alegerea curentului (AC/DC), aparatele de sudura TIG AC/DC permit obtinerea de imbinari sudate de inalta calitate, cu aspect estetic placut si proprietati mecanice excelente.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare