Masini de taiat beton, masini de taiat asfalt

De ce Zivtool?

Desi taierea asfaltului si taierea betonului nu sunt in niciun caz sarcini obisnuite pentru cei care fac bricolaj, o lucrare mica poate fi facuta de un bricolajist experimentat daca are la dispozitie uneltele necesare!  

Aveti nevoie de 2 unelte esentiale: o masina de taiat asfalt si discul de taiere diamantat potrivit. Masinile de taiat asfalt sunt fabricate folosind numai materiale durabile si fiabile, ceea ce le confera o rezistenta mecanica remarcabila si o durata de viata si durabilitate ridicata. Transmisia de putere atent proiectata si implementata asigura performanta de taiere a masinii.  

Aplicatii ale masinilor de taiat asfalt

Masinile de taiat asfalt (denumite adesea masini de taiat sub-baze) pot fi utilizate pentru taierea rosturilor de dilatare in suprafetele de asfalt si beton. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru lucrarile de constructie si reparare a drumurilor. 

Alegerea unei masini de taiat asfalt

Un criteriu important de selectie pentru masinile de taiat asfalt este capacitatea de taiere. Aceasta este data de producatori in mm, deci este important sa acordati atentie acestui aspect. Pe masura ce creste diametrul discului, creste si capacitatea de taiere. Masinile cu discuri mai mari au un consum mai mare de energie. Cu toate acestea, creste si eficienta.  

Masinile de taiat asfalt sunt deosebit de potrivite pentru intretinerea si repararea drumurilor, datorita manevrabilitatii lor usoare. 

Avantajele masinilor de taiat asfalt umed:

Taierea uscata a asfaltului produce mult praf. Pe termen lung, acest lucru poate fi o pacoste, deoarece acumularea de praf reduce vizibilitatea zonei de lucru. In acelasi timp, praful poate fi periculos pentru sanatatea operatorului. In cazul masinilor de taiat asfalt racite cu apa, racirea discului de taiere retine, de asemenea, praful, care nu poate circula in aer.  

Atunci cand se taie in stare uscata, lipsa racirii discului poate duce la glazurarea si arderea muchiei de taiere. Cu un disc deteriorat, cu un segment incomplet, taierea nu este nici estetica, nici eficienta, iar un accident este periculos. Racirea cu apa creste semnificativ durata de viata a discului.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare