Mai compactor

  Cod articol 101001138
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  10.690 RON / buc
  Cod articol 101002853
  La comandă
  8.319 RON / buc
  Cod articol 101007359
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  9.965 RON / buc
  Cod articol 101602641
  Putem livra
  4.539 RON / buc
  Cod articol 101002945
  La comandă
  5.316 RON / buc

Un mai compactor este un corp de ramming construit cu un motor exploziv. Forța de compresie ideală se datorează lungimii mai mari a cursei.

Compresia solului este procesul de creștere a densității volumetrice unitare a solului prin procese mecanice. Rearanjarea particulelor, apropierea lor, în timp ce înghesuie aerul prins între particule.

Prin creșterea densității volumetrice a solului, capacitatea sa de transport este întărită de ordine de mărime, reducând în același timp riscul de sedimentare. Mașinile de ramming pot fi practic împărțite în trei clase în funcție de metoda de exercitare a forței de compresie. Acestea sunt ramming, pâlpâire, sau compresie statică. Principala diferență dintre primele două constă în diferența dintre lungimile (amplitudinea) parcurse de dispozitivul de compresie și numărul de șocuri (vibrații) transportate la sol în timpul unității de timp. Forța de compresie este, de asemenea, un factor important, deoarece ramming înseamnă, de obicei, o forță de compresie mai mare decât procesul vibrațional.

Diferitele tipuri de mai compactoare diferă semnificativ în ceea ce privește greutatea, puterea de compresie și dimensiunea de bază în funcție de nevoile utilizatorului. O masă mai mare a mașinii are ca rezultat o capacitate de compresie mai bună, dar utilizarea sa este mult mai obositoare pentru operator.

Mai compactorul sunt excelente pentru compactarea fundațiilor, post-producția lucrărilor publice ale clădirilor (apă-gaz) și pentru compactarea ulterioară a solurilor sparte.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare