Masini de insurubat unghiulare cu acumulator

De ce Zivtool?

Masina de insurubat unghiulara cu acumulator

Masina de insurubat unghiulara cu acumulator, cunoscuta si sub denumirea de masina de insurubat cu acumulator unghiulara sau cheie unghiulara cu acumulator, este o unelta electrica portabila utilizata pentru strangerea sau slabirea suruburilor si piulitelor in locuri greu accesibile. Aceasta functioneaza pe baza unui motor electric alimentat de un acumulator reincarcabil.

Masinile de insurubat unghiulare cu acumulator sunt proiectate sa ofere flexibilitate si usurinta in utilizare, avand un design compact si un cap de lucru unghiular, care permite accesul in zone inguste sau greu accesibile. Acestea sunt folosite intr-o varietate de aplicatii, de la asamblarea de mobilier si lucrari de intretinere la industria auto si constructii.

Principalele avantaje ale masinilor de insurubat unghiulare cu acumulator includ:

  • Portabilitate: Fiind alimentate de acumulatori reincarcabili, masinile de insurubat unghiulare cu acumulator ofera libertate de miscare si portabilitate, eliminand restrictiile create de cabluri si prize de alimentare.
  • Accesibilitate: Datorita formei si designului lor unghiular, aceste unelte pot ajunge in locuri greu accesibile, cum ar fi colturile stramte sau spatiile inguste, unde alte unelte nu pot fi utilizate cu usurinta.
  • Usurinta in utilizare: Masinile de insurubat unghiulare cu acumulator sunt proiectate pentru a fi usor de manevrat si utilizat. Acestea sunt echipate cu manere ergonomice si butoane de control accesibile pentru a oferi confort si control utilizatorului.
  • Performanta si putere: Aceste unelte ofera putere si cuplu de strangere adecvat pentru a face fata cerintelor de insurubare. Ele sunt echipate cu motoare electrice cu viteze variabile pentru a se adapta la diferite aplicatii si materiale.
  • Versatilitate: Multe masini de insurubat unghiulare cu acumulator vin cu accesorii si adaptori suplimentare, permitand utilizatorului sa lucreze cu diferite dimensiuni de suruburi si piulite.

Durata de functionare a masinilor de insurubat unghiulare cu acumulator depinde de capacitatea acumulatorului si de intensitatea utilizarii. Acestea pot fi reincarcate utilizand incarcatoarele furnizate de producator sau statiile de incarcare compatibile. Este recomandat sa urmati instructiunile furnizate de producator pentru incarcarea si utilizarea corecta a masinii de insurubat unghiulare cu acumulator.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare