Chei clichet cu acumulator

De ce Zivtool?

Cheie clichet cu acumulator

O cheie clichet cu acumulator, cunoscuta si sub denumirea de cheie clichet electrica sau cheie clichet cu baterie, este o unealta electrica utilizata pentru strangerea sau slabirea suruburilor si piulitelor. Aceasta functioneaza prin intermediul unui motor electric si a unui mecanism intern care transmite miscarea rotativa catre capatul cheii, permitand astfel aplicarea unui cuplu mare de strangere cu un efort minim din partea utilizatorului.

Cheile clichet cu acumulator sunt echipate cu un acumulator reincarcabil care alimenteaza motorul electric. Acest acumulator poate fi incarcat utilizand un incarcator inclus in kitul cheii clichet sau prin intermediul unei statii de incarcare separata. Durata de functionare a cheii clichet cu acumulator depinde de capacitatea acumulatorului si de nivelul de utilizare.

Unul dintre avantajele cheilor clichet cu acumulator este ca elimina necesitatea aplicarii unui efort fizic semnificativ pentru strangerea sau slabirea suruburilor si piulitelor. Aceasta poate fi deosebit de utila in cazul proiectelor care implica o mare cantitate de munca manuala sau in cazul in care este necesara strangerea unor elemente cu un cuplu mare de strangere.

De asemenea, cheile clichet cu acumulator sunt adesea dotate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi ajustarea cuplului de strangere sau functia de revers, care permite utilizatorului sa schimbe directia de rotatie a cheii pentru a slabi sau a strange suruburile si piulitele.

Este important sa mentionam ca, inainte de a utiliza o cheie clichet cu acumulator, este recomandat sa cititi si sa intelegeti manualul de utilizare furnizat de producator, deoarece diferite modele pot avea cerinte specifice si caracteristici distincte.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare