Masini de insurubat pneumatice

  Cod articol 101005473
  La comandă
  757 RON / buc
  Cod articol 101606066
  La comandă
  334 RON / buc

Masina de insurubat pneumatic

Masina de insurubat pneumatica, cunoscuta si sub denumirea de surubelnita pneumatica, este o unealta utilizata pentru a insuruba sau desuruba suruburi si piulite cu ajutorul aerului comprimat. Aceasta functioneaza prin intermediul unui motor pneumatic, care transforma energia aerului comprimat in miscarea de insurubare.

Principalele caracteristici si avantaje ale masinilor de insurubat pneumatice includ:

 • Putere si viteza: Masinile de insurubat pneumatice ofera putere si viteza pentru a strange sau slabi rapid si eficient suruburile si piulitele. Ele sunt capabile sa dezvolte un cuplu mare de strangere, ceea ce le face potrivite pentru aplicatii care necesita un nivel ridicat de putere.
 • Durabilitate: Masinile de insurubat pneumatice sunt construite pentru a fi durabile si rezistente la uzura. Ele sunt concepute pentru a face fata unui regim intens de lucru si pot rezista la utilizarea in medii dificile sau industriale.
 • Usurinta in utilizare: Acestea sunt relativ usor de manevrat, deoarece majoritatea greutatii este suportata de aerul comprimat, iar operatorul trebuie doar sa dirijeze masina catre suruburi si piulite. Ele sunt echipate cu manere ergonomice si comutatoare pentru un control confortabil si precis.
 • Reglajul cuplului: Unele modele de masini de insurubat pneumatice au functii de reglaj al cuplului, permitand operatorului sa controleze nivelul de strangere al suruburilor in functie de cerintele aplicatiei. Acest lucru asigura o strangere corecta si evita strangerea excesiva a suruburilor.
 • Compatibilitate cu accesorii: Masinile de insurubat pneumatice sunt compatibile cu o gama larga de accesorii, cum ar fi capete de insurubat speciale, prelungitoare sau adaptoare, permitand utilizatorului sa se adapteze la diferite tipuri de suruburi si piulite si la aplicatii variate.

Este important sa utilizati o sursa de aer comprimat adecvata si un regulator de presiune pentru a asigura functionarea corecta si sigura a masinii de insurubat pneumatica. De asemenea, este recomandat sa respectati instructiunile de utilizare si sa efectuati intretinerea si lubrifierea regulata a uneltei pentru a-i mentine performanta si durabilitatea.

Încărcare
Încărcare