Fierastraie circulare pentru metal

De ce Zivtool?

Fierastrau circular pentru metal

Un fierastrau circular pentru metal, cunoscut si sub denumirea de fierastrau circular cu lama pentru metal, este o unealta specializata utilizata in prelucrarea metalelor. Acest tip de fierastrau este conceput pentru a taia diferite tipuri de metale, cum ar fi otelul, aluminiul, cuprul si aliajele metalice.

Principalele caracteristici ale unui fierastrau circular pentru metal includ:

  • Lama specializata: Fierastraul circular pentru metal este echipat cu o lama special conceputa pentru a taia metale. Aceste lame sunt fabricate din materiale dure, cum ar fi carbura de tungsten sau HSS (otel rapid), si sunt proiectate sa faca fata solicitarilor dure ale prelucrarii metalelor.
  • Viteze reglabile: Pentru a se adapta diferitelor tipuri de metale si grosimi, fierastraul circular pentru metal are de obicei viteze reglabile. Acest lucru permite ajustarea vitezei de rotatie a lamei pentru a obtine performante optime in functie de materialul prelucrat.
  • Structura robusta: Fierastraul circular pentru metal are o constructie robusta si solida, pentru a face fata solicitarilor dure ale prelucrarii metalelor. Aceasta include un cadru stabil, o masa de lucru solida si componente de inalta calitate care asigura precizia si durabilitatea in utilizare.
  • Sistem de racire: Deoarece taierea metalelor poate genera caldura, multe modele de fierastraie circulare pentru metal sunt echipate cu un sistem de racire. Acest sistem utilizeaza lichid de racire, cum ar fi ulei sau emulsie de racire, pentru a preveni supraincalzirea lamei si a proteja materialul prelucrat.

Fierastraul circular pentru metal este utilizat in industria metalurgica, atelierele de prelucrare a metalelor, constructii metalice si alte aplicatii unde este necesara taierea precisa a metalelor. Poate fi utilizat pentru a taia bare, tuburi, profile si alte piese din metal.

Este important sa se respecte masurile de siguranta adecvate atunci cand se utilizeaza un fierastrau circular pentru metal, deoarece taierea metalelor poate fi periculoasa. Asigurati-va ca purtati ochelari de protectie si echipament de protectie adecvat si respectati instructiunile producatorului pentru a evita riscurile si accidentele.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare