Pistoale pentru umflare anvelope

De ce Zivtool?

Pistoale pentru umflare anvelope

 

"Pistolul de umflare a rotilor cu aer comprimat, cunoscut si sub denumirea de pistol de umflare a pneurilor, este un dispozitiv utilizat in mod obisnuit pentru a umfla sau a verifica presiunea aerului in rotile vehiculelor. Aceste pistoale functioneaza cu aer comprimat si faciliteaza intretinerea rotilor si gestionarea anvelopelor.

Pistolul de umflare a rotilor cu aer comprimat include in mod obisnuit urmatoarele componente:

Pistol de umflare: Acesta este dispozitivul care furnizeaza jetul de aer comprimat. Presiunea aerului poate fi controlata prin intermediul unei supape sau unui comutator de pe dispozitiv. Duza pistolului permite directionarea eficienta a aerului spre roata.

Manometru: Multe pistoale de umflare a rotilor cu aer comprimat au un manometru incorporat, care permite masurarea presiunii aerului in anvelope. Manometrul afiseaza in mod obisnuit presiunea aerului in unitati precum kilopascali (kPa) sau livre pe inch patrat (psi).

Conectori: Pistolele de umflare a rotilor cu aer comprimat includ, de obicei, diferiti conectori care permit conectarea pistolului la supapa vehiculului. Cel mai comun tip de conector este supapa de umflare, care se potriveste supapei vehiculului.

Pistoalele de umflare a rotilor cu aer comprimat sunt utilizate in mod obisnuit in service-urile auto, magazinele de anvelope si in gospodarii. Acestea permit umflarea usoara a rotilor si verificarea presiunii aerului din anvelope, ceea ce este important pentru conducerea in siguranta si eficienta a vehiculului. In timpul utilizarii pistolului, este important sa se respecte presiunea recomandata de aer conform specificatiilor vehiculului si sa se acorde atentie instructiunilor de siguranta si ghidului de utilizare al dispozitivului."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare