Coase cu acumulator

  Cod articol 101005281
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  1.119 RON / buc
  Cod articol 101006944
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.411 RON / buc
  Cod articol 101006946
  Putem livra
  Doar 5 buc. mai avem la acest preț!
  1.749 RON / buc

Dezvoltarea tehnologiei continua. Am ajuns la nivelul că performanța unor Coasa cu acumulator este deja în vârfurile motorului pe benzină. Cu toate acestea, utilizarea noastră nu necesită întreținere specială. Bateria trebuie respectată și trebuie selectată acumulatorul corespunzător AH-S (AMPER-ora)! Cu toate acestea, este ecologic. Nu există nicio substanță dăunătoare în operație.

Cositoare de tuns iarbă cu baterie și încărcător

De asemenea, puteți cumpăra o ofertă de pachete. Veți găsi nenumărate tipuri în care nu obțineți doar mașina dvs., ci și baterie și încărcător. Achiziția este disponibilă 24 de ore pe zi, deoarece magazinul nostru de mașini fără fir on-line este disponibil în mod constant pentru persoanele care doresc să cumpere. Deci, dacă doriți o mașină de tuns iarbă cu o baterie și încărcător, sunteți în cel mai bun loc!

Cum sa alegem?

Putem decide cu ușurință să luăm un produs în plus față de mașinile producătorului existente, deoarece în acest caz este suficient să achiziționați imediat corpul mașinii și să utilizați imediat bateria existentă. Bineînțeles că a fost doar numărul potrivit.

Cu toate acestea, există un punct esențial care nu poate fi reîncărcat și aceasta este utilizarea în ce condiții voi folosi cositoarele de baterie! Tipurile mai mici, de 18V sunt doar dăunătoare, în timp ce versiunile 36V pot fi deja utilizate cu rachete.

De asemenea, este important să acordați atenție Damilului gros pe care îl putem folosi în privința aspectului privirii. Este recomandabil să se folosească barajele mai groase într-o zonă vicios pentru o muncă eficientă!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare