Saptamana sudorilor!

Am selectat cele mai populare produse din stoc, cu livrare rapida.

Promotia se desfasoara intre 16.05-22.05 sau pana la epuizarea stocului.

Oferta speciala! Nu rata ocazia!

Bevontelektródás (MMA) hegesztés

Sudarea cu electrozi acoperiți (MMA)

Toata lumea poate avea nevoie de sudare. Este necesar nu numai in zonele industriale, ci uneori si in case. Daca invatam elementele de baza si tehnicile potrivite, putem chiar sa incepem singuri.

Sudarea invertor este o tehnologie moderna si mai noua. Pana la sudori conventionale ar putea schimba curentul, ei ar putea folosi deja invertor. Acest lucru economiseste mult timp si scurteaza orele de lucru. Un alt avantaj este ca dispozitivul regleaza tensiunea necesara, iar stick-ul de sudura este, de asemenea, mai putin probabil sa se lipeasca.

Avantajul de sudare cu arc manual, cu electrod acoperit (MMA) este ca masinile si materialele necesare pot fi achizitionate ieftin, si putem invata, de asemenea, cu usurinta. Este cel mai potrivit masini pentru a lucra de acasa.

Ce tipuri de electrozi sunt?

Sunt mai multe tipuri de electrozi ce se folosesc in acest procedeu de sudura si se pot imparti pe trei grupe principale:

Celulozici – sunt electrozi de sudura ce au in compozitia invelisului o cantitate mare de celuloza, cu o viteza de ardere rapida. Se recomanda pentru sudarea verticala, in jos, si au caracteristici mecanice foarte bune.

Rutilici – stratul de acoperire are o cantitate mare de oxid de titan. Zgura produsa poate fi indepartata cu usurinta si se preteaza pentru imbinarile filetate ce necesita sudura, atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Bazici – invelisul este format dintr-un amestec de carbonat de calciu si fluorura de calciu. Se recomanda pentru suduri de o calitate superioara, pentru sectiuni medii si grele.

kupon tipusok ro banner iweld

 

 

kupon tipusok ro banner ztrust

 

 

Ce ai nevoie in procesul de sudura MMA?

Daca vrei sa aplici tehnici de sudura cu electrod, atunci vei avea nevoie de:

Cleste de masa – are rolul de a asigura masa pentru piesa sudata, se poate prinde fie direct de piesa metalica pe care urmeaza sa o sudezi, fie de o alta piesa metalica care este in contact cu piesa sudata.

Cleste portelectrod – are rolul de a asigura legatura dintre un aparatul de sudura invertor si electrod. In plus, asigura o buna protectie pentru utilizator, fiind protejat impotriva socurilor electrice.

Aparat de sudura invertor – acestea pot avea diferite dispozitive care sa asigure usurinta in utilizare, dar si o buna calitate pentru sudura MMA.

Printre cele mai uzuale dispozitive, putem mentiona:

Dispozitivul Arc Force, ce are rolul de a transfera picaturile topite de metal de la electrod la materialul de baza.

Dispozitivul Hot Start, foarte util pentru sudura cu arc electric, deoarece poate furniza un curent cu valoare superioara la fiecare sudura noua, pentru a amorsa arcul electric.

Dispozitivul Anti Stick, ce are rolul de a intrerupe curentul, in cazul in care electrodul se lipeste de piesa, putand astfel sa il dezlipesti usor, fara a se deteriora.

Ce este un invertor de sudura si care sunt diferentele fata de un aparat clasic de sudat?

Este important sa stii ce este un invertor si care sunt diferentele fata de un aparat clasic, pentru a sti cand este bine sa il folosesti.

Un invertor de sudura are la baza o tehnologie mai sofisticata, folosind siliciu, ceea ce il face mai mic si mai comod de folosit, fata de un aparat clasic. Cel mai important avantaj al unui invertor sudura MMA este portabilitatea, fiind comod sa il duci cu tine acolo unde ai nevoie.

De asemenea, acesta se poate conecta usor la reteua de curent casnica, fara a produce opriri ale acesteia, deoarece consuma mai putin. Gama de puteri se poate regla in functie de necesitati.

kupon tipusok ro banner ztrust

 

 

kupon tipusok ro banner iweld