Flex GE 5 ECO elektromos falcsiszoló zsiráf
Flex GE 5 ECO slefuitor pereti girafa electric
2.939 RON / buc

Flex GE 5 ECO slefuitor pereti girafa electric

  • Cod articol: 101605791
  • Producător: Flex
La comandă
2.939 RON / buc

Flex GE 5 ECO slefuitor de pereti si tavane cu maner lung cu cap rotund tip girafa, extrem de util si ultrausor. Design ergonomic pentru conditii de lucru confortabile

3 an(i) garanție
Descriere detaliată și specificații tehnice
Informații stoc

Pentru calculul exact al taxelor și a timpului livrare, aveți la dispoziție calculatorul nostru.

 

buc
Compară

Descriere detaliată

Caracteristici
Slefuitor pentru pereti cu brat telescopic FLEX GE 5 R, sistem de control electronic al turatiei: cu selectie de viteza si mentinerea constanta a vitezei de rotatie. Soft start - pornire usoara – pentru protejarea componentelor la pornire.
Protectie la suprasarcina pentru o durata de viata ridicata. Greutate redusa si confortabil in utilizare. Usor de ghidat pe suprafata de slefuit datorita echilibrului optim dintre motor si capul de slefuire. Sistemul de cuplare la aspiratoarele industriale FLEX, asigura un mediu de lucru curat, fara praf.
Constructie solida a axului flexibil care transmite miscarea de rotatie de la motor la capul de slefuire.
Sistemul cardanic de fixare al capului de slefuire confera o flexibilitate ridicata pentru slefuirea rapida a peretilor si tavanelor.
Extragerea eficienta a prafului dintre inelul exterior si suportul de slefuire previne infundarea cu praf a discului slefuitor si mentine curat spatiul de lucru.
Manipulare usoara datorita designului ergonomic al tubului de aluminiu. Optional, un maner auxiliar (accesoriu) poate fi montat.
Comutator Pornit/Oprit protejat impotriva prafului.
Aparatul poate fi utilizat in incaperi cu tavane inalte de pana la o inaltime maxima de 3,20 m, datorită insertiei optionale pentru suportul mobil Giraffe GM 320.
Foarte flexibil, datorita extensiei optionale de 500 mm (accesoriu).
In functie de tipul discului folosit, dispozitivul este ideal pentru slefuirea placilor de rigips, placilor de polistiren, pregatirea suprfetei peretilor si tavanelor pentru varuire/vopsire, polisare etc.
Geanta de transport inovatoare din material textil permite transportul usor al aparatului si depozitarea accesoriilor. Girafa poate fi apoi transportata, gata de utilizare. De asemenea, poate fi conectat la unitatile de extractie ale altor producatori cu ajutorul adaptorului. Furtun de aspiratie Ø interior 27 mm, Ø exterior 36 mm.

Set de livrare
1 suport disc slefuire VELCRO moale
1 inel de conexiune rapida SH-FC 32
1 adaptor SAD-C D36/27 AS/NL

Date tehnice
Puterea nominala 500 W
Puterea debitata 270 W
Turatie in gol 1100 - 1650 rpm
Diametru disc 225 mm
Sistem prindere VELCRO
Lungime 1520 mm
Greutate 3.9 kg

Descriere detaliată

Conținutul coletului

VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Flex 408.360 adaptor aspirare praf
1 buc
Numar bucati in ambalaj
1 buc
Încărcare