Freze lac si vopsea

  • -150 RON
  In stoc
  1.319 RON /buc 1.469 RON /buc

De ce Zivtool?

Freza lac si vopsea

Freza lac si vopsea este un utilaj special conceput pentru a indeparta stratul de lac, vopsea sau alte materiale de pe suprafetele obiectelor, cum ar fi mobilierul, usile, ferestrele sau alte elemente de lemn. Aceasta este o metoda eficienta si rapida de a pregati suprafetele pentru refacere, reparatii sau finisare noua. Iata cateva informatii despre freza lac si vopsea:

 • Principiul de functionare: Frezele lac si vopsea folosesc o combinatie de rotatie si actiune de frecare pentru a indeparta straturile de lac sau vopsea de pe suprafete. Ele sunt echipate cu freze speciale sau discuri cu abrazivi care taie sau indeparteaza stratul de finisare de pe material.
 • Variatii de design: Exista diferite tipuri de freze lac si vopsea disponibile pe piata. Acestea pot varia in functie de dimensiune, putere, viteza de rotatie si tipul de accesoriu de frezare utilizat. Unele modele pot fi echipate cu colectoare de praf pentru a captura particulele de finisare indepartate, mentinand astfel curatenia in timpul procesului.
 • Eficienta si productivitate: Utilizarea unei freze lac si vopsea poate fi mult mai rapida si mai eficienta decat alte metode de indepartare a stratului de finisare, cum ar fi utilizarea smirghelului manual sau a masinilor de slefuit. Freza poate indeparta rapid si in mod uniform straturile de lac sau vopsea, permitand astfel pregatirea rapida a suprafetei pentru finisare sau refacere.
 • Controlul adancimii de frezare: Majoritatea frezelor lac si vopsea sunt echipate cu mecanisme de ajustare a adancimii de frezare. Acest lucru va permite sa controlati cat de adanc patrunde freza in material, permitandu-va sa indepartati doar stratul de finisare si sa pastrati suprafata de baza intacta.
 • Utilizare in diverse aplicatii: Frezele lac si vopsea pot fi utilizate pe o varietate de suprafete de lemn, cum ar fi mobilierul, usile, ferestrele, balustradele sau alte obiecte de lemn. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pe alte materiale precum metalul sau plasticul, in functie de accesoriile de frezare adecvate.

Este important sa utilizati freza lac si vopsea cu precautie si sa respectati instructiunile producatorului pentru a evita orice accidente sau deteriorari ale suprafetelor prelucrate. De asemenea, asigurati-va ca purtati echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si manusi, pentru a va proteja in timpul utilizarii frezei.

Incarcare