Slefuitoare girafa electrice

De ce Zivtool?

Slefuitor girafa electrica

Un slefuitor girafa electrica este o unelata electrica utilizata pentru slefuirea si finisarea suprafetelor mari, in special a peretilor si tavanurilor. Aceasta este alimentata de la o sursa de curent electric si ofera o solutie eficienta pentru obtinerea unor suprafete netede si uniforme.

Caracteristicile unui slefuitor girafa electrica pot include:

  • Alimentare electrica: Slefuitorul girafa este alimentat direct de la o priza de curent electric. Nu este necesar un acumulator sau o baterie suplimentara pentru functionare.
  • Maner telescopic: Un slefuitor girafa electrica are un maner telescopic reglabil, care permite utilizatorului sa ajunga la inaltimi mari, cum ar fi tavanurile sau suprafetele deasupra capului. Aceasta ofera o portabilitate si un confort sporit in timpul lucrului.
  • Disc de slefuit si sistem de prindere: Slefuitorul girafa este echipat cu un disc de slefuit adecvat, care este atasat la capatul sau pentru a efectua operatiuni de slefuire. Unele modele pot avea un sistem de prindere cu arici sau cleme, care faciliteaza inlocuirea si ajustarea rapida a discului.
  • Viteza reglabila: Majoritatea slefuitoarelor girafa electrice au optiuni de reglare a vitezei de slefuire. Aceasta permite utilizatorului sa ajusteze viteza in functie de cerintele aplicatiei si de tipul suprafetei pe care o prelucreaza.
  • Colectare a prafului: Unele modele de slefuitoare girafa electrice sunt echipate cu un sistem de colectare a prafului integrat, care ajuta la mentinerea curateniei in timpul lucrului. Acest sistem poate include un sac de praf sau o conexiune pentru un aspirator extern.
  • Aplicatii variate: Slefuitoarele girafa electrice sunt folosite in proiecte de renovare, constructie sau finisare pentru slefuirea peretilor, tavanurilor si altor suprafete mari. Ele pot fi utilizate pe materiale precum gips-carton, lemn, tencuieli sau vopsele.

Este important sa urmati instructiunile producatorului privind utilizarea si sa utilizati echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si masca de praf, in timpul lucrului cu un slefuitor girafa electrica.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare