Slefuitoare girafa cu acumulator

De ce Zivtool?

Slefuitor girafa cu acumulator

Un slefuitor girafa cu acumulator este o unelata electrica portabila, utilizata pentru slefuirea si finisarea suprafetelor mari, cum ar fi peretii si tavanurile. Acesta este echipat cu un acumulator reincarcabil, ceea ce il face mobil si usor de manevrat in timpul lucrului.

Caracteristicile unui slefuitor girafa cu acumulator pot include:

  • Alimentare cu acumulator: Slefuitorul girafa utilizeaza un acumulator reincarcabil pentru a furniza energia necesara pentru miscarea discului de slefuit. Aceasta il face portabil si elimina necesitatea unui cablu de alimentare, permitand utilizatorului sa se deplaseze cu usurinta in timpul lucrului.
  • Maner telescopic: Un slefuitor girafa are un maner telescopic ajustabil, care permite utilizatorului sa ajunga la suprafete inalte, cum ar fi tavanurile. Aceasta ofera flexibilitate si confort in utilizare.
  • Disc de slefuit si sistem de prindere: Slefuitorul girafa este echipat cu un disc de slefuit adecvat, care poate fi atasat la capatul sau pentru a efectua operatiuni de slefuire. Unele modele pot avea un sistem de prindere cu arici sau cu cleme, care faciliteaza inlocuirea si ajustarea rapida a discului.
  • Viteza reglabila: Multe modele de slefuitoare girafa cu acumulator ofera optiuni de reglare a vitezei de slefuire. Acest lucru permite utilizatorului sa ajusteze viteza in functie de cerintele aplicatiei si de tipul suprafetei prelucrate.
  • Colectare a prafului: Unele modele de slefuitoare girafa cu acumulator sunt echipate cu un sistem de colectare a prafului integrat, care ajuta la mentinerea curateniei in timpul lucrului. Acest sistem poate include un sac de praf sau o conexiune pentru un aspirator extern.
  • Aplicatii variate: Slefuitoarele girafa cu acumulator sunt ideale pentru slefuirea suprafetelor mari, cum ar fi pereti si tavanuri, in proiecte de renovare, constructie sau finisare. Ele pot fi utilizate pe diverse materiale, cum ar fi gips-carton, lemn, tencuieli sau vopsele.

Este important sa urmati instructiunile producatorului privind utilizarea si incarcarea acumulatorului si sa utilizati echipament de protectie adecvat, cum ar fi ochelari de protectie si masca de praf, in timpul lucrului cu un slefuitor girafa cu acumulator.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare