Slefuitoare pereti, girafa de slefuit

De ce Zivtool?

Una dintre sarcinile cele mai solicitante si mai consumatoare de timp in renovare este slefuirea suprafetelor mari de pereti, fie ca este vorba de pereti sau de tavane. Acest lucru poate fi foarte plictisitor de facut manual, motiv pentru care o girafa de slefuit pereti este solutia, permitandu-va sa terminati slefuirea unui perete reparat mult mai repede.  

In plus, in timpul lucrului se genereaza mult praf in aer, pe care girafa de slefuit pereti il aspira dintr-o singura lovitura. Asadar, este o diferenta daca petreceti zile intregi slefuind cu o masca sau folositi o girafa de slefuit pereti pentru a face treaba.

Slefuitoare de perete pentru acasa

Slefuirea peretilor este cea mai oribila etapa a renovarii casei. Este lenta, plictisitoare si produce o cantitate incredibila de murdarie si praf. Praful fin si pulverulent intra peste tot, facand aproape imposibil de curatat. Ca sa nu mai vorbim de cantitatea de munca pe care trebuie sa o depunem pentru a curata peretele de praf in mod corespunzator inainte de urmatoarea vopsire. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand slefuim peretii din gips-carton.

Dar daca folositi o girafa pentru slefuirea peretilor, nu numai ca slefuirea va fi rapida, dar nu va trebui sa va faceti griji cu privire la praful care se genereaza. Girafa pentru slefuirea peretilor este excelenta pentru slefuirea si finisarea fina a peretilor si tavanelor.

Conectarea unui aspirator la slefuitoarele de perete portabile

Pe scurt, tot ceea ce se intampla aici este ca slefuitorul de perete portabil poate fi conectat cu usurinta la aspiratorul industrial. Aceste aparate sunt deja mult mai profesionale decat micile aspiratoare casnice, fiind capabile sa ridice praful fin fara a se deteriora. Atunci cand cele doua aparate sunt conectate, ele aspira praful direct din capul de slefuit, astfel incat acesta nu ajunge in aer, pe mobila sau, cel mai important, in plamanii dumneavoastra.  

Pe langa beneficiile pentru sanatate si igiena, aspirarea continua a prafului are si alte avantaje. Deoarece capul nu se infunda cu praf, smirghelul nu se infunda. Aceasta va permite sa lucrati mai mult timp si cu o calitate mai buna, economisind timp si bani pe termen lung.  

Girafa de slefuit pereti cu functii suplimentare!

Pentru ca vorbim despre o unealta de finisare deosebit de utila, marii producatori sunt prezenti si in acest segment. Principiul girafei slefuitoare de perete in sine este acelasi, dar exista nenumarate caracteristici suplimentare care pot inclina usor balanta spre un anumit tip.

Exemple de astfel de caracteristici suplimentare in cazul unui slefuitor de perete girafa sunt manerul extensibil, iluminarea LED incorporata sau controlul vitezei. Unele modele au propriul sac de praf, dar pentru lucrari mai mari va recomandam sa conectati un aspirator!

Desigur, producatorii au facut eforturi mari pentru a afla mai multe despre utilizare. De aceea, exista acum pe piata 3 capete unghiulare, concepute pentru slefuirea colturilor.

Ztrust girafa de slefuit pereti - noua vedeta a pietei!

Cu un motor puternic, un diametru mare al discului de slefuit si un maner extensibil, poate ajunge oriunde. Nu este nevoie sa tineti slefuitorul pe o scara, sau chiar sa il agitati deloc, deoarece puteti ajunge cu usurinta la tavan.  

Datorita greutatii sale usoare, girafa de slefuit pereti Ztrust este usor de tinut in mana, capul este usor de dirijat si puteti lucra rapid si precis. Iar cu discul mare de slefuire, va puteti deplasa cu o viteza magica. Potrivit profesionistilor, este de aproximativ cinci ori mai rapida decat uneltele manuale traditionale.

Deoarece capul girafei de slefuit pereti Ztrust este conceput pentru a se misca fara restrictii, se poate ridica si pe suprafete de perete usor denivelate, ceea ce este bine pentru ca nu trebuie sa rotesti capul in timp ce slefuiesti pentru ca acesta sa atinga peretele peste tot.  

Girafa electrica de slefuit pereti Ztrust FZ-7234A-SG are iluminare LED incorporata pentru a dezvalui defectele ascunse sau greu de vazut din pereti!

Slefuitor manual de pereti

Dorim sa enumeram beneficiile utilizarii unui slefuitor de perete manual! Precizia muncii si manevrarea usoara sunt caracteristicile acestor aparate. Acestea va permit sa slefuiti tranzitiile de suprafata (perete la perete, perete la tavan) aproape de margine. Extractia eficienta a prafului care previne infundarea, asigurand o durata de viata lunga si un mediu de lucru fara praf.

Din multe puncte de vedere, un slefuitor de pereti manual este alegerea ideala, deoarece puteti obtine venituri de 10 ori mai mari, puteti trai mai confortabil si chiar va puteti pastra sanatatea intacta la o viteza de 10 ori mai mare, dar in schimb va vom arata in video cum functioneaza aceste super-ajutoare!

Motive sa alegeti o girafa de slefuit pereti!

  • Lucrati de pana la 10x mai repede cu o girafa care slefuieste peretii.
  • Este chiar mai usor!
  • Slefuire fara scari si schele!
  • Miscare nelimitata!
  • Poate fi folosita pe multe suprafete!
  • Mult mai putin praf si murdarie!

Din ce girafe de slefuit pereti puteti alege?

Oferim 2 tipuri principale:

  • cu acumulator
  • electrice
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare