Slefuitoare orbitale electrice

De ce Zivtool?

Alegerea unui slefuitor orbital electric

Exista o serie de puncte cheie care vor determina in mare masura alegerea unui slefuitor electric orbital aleatoriu. Multi oameni isi bazeaza decizia pe pret, dar pentru cei care sunt dispusi sa cheltuiasca putin mai mult, exista masini care vin cu caracteristici suplimentare!

Prin urmare, este recomandabil sa acordati atentie urmatoarelor date:

  • Performanta
  • Dimensiunea talpii

Slefuitor orbital electric in folosinta

Majoritatea slefuitoarelor electrice orbitale au o functie de reglare a vitezei, care va permite sa setati o viteza exacta de slefuire.

In plus, verificati daca cablajul este conectat corect! Nu lucrati cu prelungitoare deteriorate sau cu sectiune transversala incorecta!

De asemenea, trebuie sa avem grija de praful generat. Acesta este scopul colectorului de praf care vine cu majoritatea masinilor. Bineinteles, exista si slefuitoare electrice orbitale care pot fi conectate la un aspirator.

Intretinerea slefuitoarelor electrice orbitale

Datorita designului lor, acestea necesita o intretinere minima, desi exista unele sarcini care trebuie efectuate in permanenta in timpul utilizarii!

Verificati lungimea si sectiunea corecta a cablajului inainte de utilizare. Inspectati temeinic cablajul. Nu utilizati un prelungitor cu semne de rupere sau deteriorare a cablului!

Acordati atentie integritatii motorului. Daca auziti masina zbatandu-se, opriti-va pentru o vreme, daca doriti sa slefuiti material dur sau vopsea, impingeti incet inainte in randuri mici.

De asemenea, este important sa fiti atenti la starea smirghelului. Asigurati-va ca smirghelul este in stare buna inainte de a incepe sa slefuiti cu un excentric electric, iar daca nu este asa, inlocuiti-l cu unul nou.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare