Slefuitoare orbital, slefuitoare excentric

De ce Zivtool?

Daca sunteti in cautarea unei masini de slefuit mici si compacte, masina de slefuit excentrica este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Dispune de fixare cu velcro in toate cazurile. Puteti obtine hartie abraziva cu granulatie mare, care va ofera suprafete finisate care nu mai au nevoie de o slefuire suplimentara inainte de vopsire. In acelasi timp, poate fi utilizata in pozitia opusa, adica pentru slefuirea vopselei.

Este interesant de retinut ca un slefuitor excentric poate fi utilizat si pentru lustruire, dar numai cu disc si viteza potrivite! Avantajul sau fata de polizoarele mari este dimensiunea sa mica, astfel incat poate fi utilizat in locuri greu accesibile!

Polizor excenter cu baza de 150 mm

Parcurgand descrierile unora dintre masinile-unelte aferente, veti gasi in fiecare caz urmatoarea caracteristica: diametrul discului de slefuit. Aceasta inseamna cat de mare poate fi utilizat un disc de rectificat cu masina respectiva.  125 mm este cea mai comuna dimensiune.

Din fericire, cei care cauta un model cu o dimensiune mai mare a bazei pot, de asemenea, sa cumpere unul.

Slefuitoare excentrice cu aspirare a prafului

Toate slefuitoarele excentrice au extractie de praf! Acestea pot fi folosite si cu un colector de praf, dar exista si modele care pot fi conectate la un aspirator, astfel incat o lucrare mai lunga sa nu fie o problema. Bineinteles, designul corect al bazei este esential. Toate slefuitoarele au mai multe gauri pentru o extractie eficienta si o durata de viata mai lunga.

La ce poate fi folosit un slefuitor excentric?

Nu dezvaluim niciun mare secret cand spunem ca pentru slefuire. Inclusiv pentru slefuirea circulara. Pentru a fi mai precis, inseamna ca placuta abraziva montata pe masina se deplaseaza pe o traiectorie circulara. De obicei, se foloseste pentru slefuirea suprafetelor din lemn, indepartarea vopselei. Rezulta ca slefuitoarele excentrice sunt folosite in principal de tamplari.

Exista, de asemenea, multe lucrari mai mici care pot fi realizate acasa cu un slefuitor excentric, deoarece poate fi folosit in locuri greu accesibile.

In concluzie, o slefuitoare excentrica este potrivita pentru slefuirea suprafetelor, a lemnului moale si dur, a vopselelor, lacurilor, cleiurilor.

Din care slefuitoare cu excentric puteti alege?

Va oferim 3 tipuri principale:

  • cu acumulator
  • electrice
  • cu aer
     
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare