Slefuitoare cu vibratii electrice

  Disponibil: 4 buc
  Putem livra
  349 RON /buc
  Disponibil: 3 buc
  Putem livra
  1.269 RON /buc
  Disponibil: 5 buc
  Putem livra
  592 RON /buc

De ce Zivtool?

Selectia de slefuitoare cu vibratii electrice

Exista o serie de puncte cheie care determina in mare masura alegerea unui slefuitor cu vibratii electric. Multi oameni isi bazeaza decizia pe pret, dar cei care sunt dispusi sa cheltuiasca putin mai mult pot alege dintre masinile care au deja caracteristici suplimentare!

Prin urmare, este recomandabil sa acordati atentie urmatoarelor informatii:

 • Performanta
 • Dimensiunea talpii

Slefuitor cu vibratii electric in folosinta

Majoritatea slefuitoare cu vibratii electrice au o functie de reglare a vitezei, astfel incat sa puteti seta viteza exacta de slefuire.

In plus, verificati daca cablajul este conectat corect! Nu lucrati cu prelungitoare deteriorate sau cu sectiune transversala incorecta!

Daca totul este in ordine, atunci puteti trece la treaba!

Intretinerea unui slefuitor electric cu vibratii

Datorita designului lor structural, acestea necesita o intretinere minima, desi exista unele sarcini care trebuie efectuate in mod continuu in timpul utilizarii!

Verificati lungimea si sectiunea transversala corespunzatoare a cablurilor inainte de utilizare. Inspectati temeinic cablajul. Nu utilizati un prelungitor cu semne de rupere sau deteriorare a cablului!

Acordati atentie integritatii motorului. Daca auziti masina zbatandu-se, opriti-va pentru o vreme, daca doriti sa slefuiti material dur sau vopsea, impingeti incet inainte in randuri mici.

De asemenea, este important sa acordati atentie starii hartiei de slefuit. Asigurati-va ca hartia de slefuit este in stare buna inainte de a incepe sa slefuiti cu un slefuitor electric cu vibratii, iar daca nu este, inlocuiti-o cu una noua.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare