Slefuitoare cu disc, masini de slefuit cu banda si disc

  • -225 RON
  Disponibil: 1 buc
  In stoc
  2.504 RON /buc 2.729 RON /buc

De ce Zivtool?

Pe masura ce ne deplasam in gama de slefuitoare, trecem de la tipurile cu suprafata mare, cu impact bont, la modelele mai delicate, de precizie.

Slefuitoarele cu banda sunt un grup de slefuitoare concepute special pentru curatarea grosiera a suprafetelor mai mari. Un slefuitor de pardoseala este eficient in indepartarea chiar si a celor mai groase straturi sau in netezirea rugozitatii unei suprafete, dar nu este potrivit pentru margini, colturi sau suprafete rotunjite si nici pentru finisaje fine la indepartarea straturilor.

Slefuirea cu banda este un proces de prelucrare in care suprafata este prelucrata cu ajutorul unor benzi abrazive fara sfarsit si a unor masini de slefuit adecvate. De obicei, se realizeaza cu benzi mai inguste folosind masini portabile (de exemplu, slefuitoare cu banda ingusta, slefuitoare cu banda manuala, slefuitoare cu tuburi) sau cu benzi mai late folosind slefuitoare cu banda stationare (de exemplu, slefuitoare de banc, slefuitoare cu disc).

De ce merita sa folositi un slefuitor de masa?

Slefuirea cu banda este un proces destul de economic, utilizat pentru orice, de la obtinerea celor mai mari rate de indepartare pana la slefuirea fina.

O gama larga de aplicatii sunt posibile cu un polizor de masa. Alegerea celei mai potrivite benzi abrazive este determinata de materialul care urmeaza sa fie prelucrat.

Polizorul de banc este utilizat in principal pentru indepartarea rapida a unor cantitati mari de material, dar poate fi folosit si pentru indepartarea completa a vopselelor si lacurilor.

La ce poate fi folosit un slefuitor cu disc?

Gama de utilizari este extrem de larga. Un slefuitor cu disc este potrivit pentru slefuirea lemnului moale si dur, precum si a materialelor plastice, a materialelor neferoase si altele asemenea.

Utilizarea slefuitorului de banda cu suport

 • utilizare industriala
 • prelucrarea rapida a suprafetelor mari
 • piese de prelucrat mai mari

Utilizarea slefuitoarelor de masa

 • utilizare casnica
 • prelucrarea pieselor de prelucrat mici
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare