Slefuitoare electrice cu banda ingusta

De ce Zivtool?

"Un loc special in randul slefuitoarelor cu banda este ocupat de slefuitoarele electrice cu banda ingusta, care, cu benzile lor inguste si designul special in forma de nas, sunt masinile preferate pentru slefuirea zonelor greu accesibile.

Slefuitorul electric cu banda ingusta este mult mai subtire decat slefuitoarele conventionale si are o transmisie unghiulara mai mica, astfel incat poate fi folosit, de exemplu, pentru a se potrivi in sine si in locuri greu accesibile.

Dar indepartarea materialului este semnificativa, datorita unitatii puternice de actionare electrica, motiv pentru care trebuie sa aveti grija sa nu uzati suprafata care urmeaza sa fie slefuita.

Utilizarea unui slefuitor electric cu banda ingusta

Desi exista diferite tipuri de curele in functie de material, acest tip de slefuitor este utilizat de obicei pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, este folosit pentru lucrari mai mari, cum ar fi slefuirea coloanelor si a grinzilor.

Datorita reducerii mari a materialului, este recomandata pentru suprafete aspre. Cu toate acestea, deoarece in prezent exista o serie de granulatii diferite, alegerea celei potrivite depinde intotdeauna de aplicatie.

Selectarea slefuitorului electric cu banda ingusta

Desi producatorii ne ofera o multitudine de informatii despre un slefuitor electric cu banda ingusta, exista 3 caracteristici principale care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti unul:

  • Latimea benzii
  • Putere
  • Lungimea benzii

Este important de stiut ca, cu cat banda este mai mare si mai lunga, cu atat suprafata pe care poate fi folosita este mai mare!

Incarcare
Incarcare
Incarcare