Slefuitoare cu banda ingusta pneumatica

De ce Zivtool?

Aceste masini-unelte grozave sunt identice cu slefuitoarele cu banda ingusta electrice sau cu acumulatori cu care erati obisnuiti, in toate privintele, cu exceptia transmisiei. Aici, actionarea nu este asigurata de un motor, ci de un compresor. Da, un compresor este intotdeauna necesar pentru a utiliza aceste slefuitoare. Tocmai din aceasta cauza, utilizarea lor este relativ limitata. Se gasesc de obicei in fabrici si zone industriale! Este important de stiut ca o polizoare unghiulare cu aer are o cerere mare de aer, fie ca este vorba de presiunea de lucru sau de consumul de aer, deci este intotdeauna nevoie de un compresor de mare putere pentru a le utiliza!

Utilizarea slefuitoarelor cu banda ingusta pneumatice

Slefuitorul cu banda ingusta cu aer comprimat este recomandat in special pentru slefuirea filetelor, debavurarea si slefuirea in locuri greu accesibile. Cu toate acestea, este intotdeauna necesar un compresor pentru utilizare!

Avantajele slefuitorului cu banda ingusta pneumatica

Dorim sa evidentiem un avantaj principal si anume partea de uzura mai mica, fara perie de carbon. Acest lucru contribuie in mare masura la durata de viata lunga a masinii.

Incarcare
Incarcare
Incarcare