Slefuitoare beton, scarificatoare beton

De ce Zivtool?

La pavare, cel mai adesea se folosesc substraturi din beton. Daca acesta nu este suficient de solid sau lipsit de murdarie, poate fi o mare bataie de cap sa construiti un pavaj neted. Indiferent daca betonul este vechi sau nou, utilizarea unei polizoare de beton poate fi de ajutor.

In depozite sau chiar in birouri, pardoselile din beton lustruit devin din ce in ce mai populare ca strat de uzura final. In acest caz, folosind o varietate de tehnici de slefuire, uscata sau umeda, pe parcursul mai multor etape de lucru, se poate obtine o suprafata estetica placuta.

Unde poate fi folosita slefuitorul manual de beton?

  • suprafete de beton
  • beton vechi fragmentat
  • tencuiala dura de ciment
  • reziduuri de cofraje de beton
  • indepartarea acoperirilor dure din rasina epoxidica
  • sinterizarea betonului

Slefuitoare de beton cu proprietati suplimentare

  • Sistem de aspirare a prafului cu perie: previne contaminarea cu praf daunator, prelungeste durata de viata a discului de slefuit, mentine porii betonului deschisi pentru a primi noul strat de acoperire.
  • Pornire soft: sistemul de pornire soft reduce stresul electric si mecanic al motorului prin reglarea curentului de pornire si, astfel, porneste motorul intr-un mod mult mai silentios si mai sigur.
  • Protectie detasabila: pentru slefuirea aproape de perete.
  • Viteza variabila: pentru a reduce la minimum praful si a lucra mai eficient.

Utilizarea slefuitorului de beton portabil

Exista multe alte aplicatii pentru polizoarele manuale de beton. De exemplu, pentru a indeparta reziduurile de adeziv ramase dupa indepartarea gresiei vechi, puteti incerca acest lucru chiar si pe un perete lateral, cu atentia cuvenita. Dar poate fi folosita eficient si pentru a lustrui betonul exterior imbatranit, acolo unde porii sunt infundate, nepotrivite pentru a primi pavaje, sau poate doar alge si grasime si doriti sa le faceti mai placute din punct de vedere estetic. Deci, ca sa simplificam, exista diferite capete de slefuire cu diamant care pot fi folosite pentru a indeparta diferite materiale, de exemplu adezivi, rasini.

Un slefuitor de beton portabil este excelent pentru slefuirea si nivelarea suprafetelor inegale, de exemplu!

Freza de beton

Un frezator de beton difera de o masina de slefuit beton prin faptul ca are o adancime de taiere mai mare. De aceea, este folosita pentru a slefui suprafete mai mari.

Bineinteles, odata cu mai multa munca vine si mai multa putere.

La ce poate fi folosita o masina de frezat de beton?

Masina de frezat de beton poate fi folosit pentru curatarea si nivelarea bazelor de beton si a suprafetelor de sapa, precum si pentru indepartarea marcajelor de pe trotuare.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare