Polizoare unghiular cu cap plat

De ce Zivtool?

Polizoare unghiular cu cap plat - pentru a slefui cusatura de sudura! Aceasta masina-unelte este utilizata pentru slefuirea sudurilor. Polizorul unghiular cu cap plat este special conceput in acest scop.

Proiectarea polizoarelor unghiulare de sudura, polizoare unghiulare cu cap plat

La prima vedere, ati putea spune ca acestea sunt polizoare unghiulare extinse, ceea ce este adevarat. Iar acest cap prelungit este necesar pentru a putea folosi polizoarele noastre in locuri greu accesibile. De exemplu: imbinarile de colt care sunt inaccesibile cu slefuitoarele conventionale.

Functionarea polizoarelor unghiulare de sudura, polizoare unghiulare cu cap plat

Ne-am obisnuit cu faptul ca, daca exista o versiune electrica a unei masini-unelte, aceasta este disponibila si in varianta alimentata cu baterii. Acesta este si cazul polizoarelor noastre unghiulare. Marii producatori de scule ne ofera acum modele cu baterii pe langa versiunile electrice.

Polizoare de cusaturi, polizoare unghiulare cu cap plat cu discuri mai mici

Desi gama de discuri de taiere si slefuire disponibile este foarte larga si include discuri mai mari, de 230 mm, polizoarele unghiulare cu cap plat pot fi utilizate doar cu discuri mai mici, de obicei de 125 mm. Acest lucru este de inteles, deoarece masina in sine este de dimensiuni mici, astfel incat poate fi utilizata in locuri greu accesibile!

Pe scurt, polizoarele de sudura, cunoscute si sub denumirea de polizoare unghiulare cu cap plat, sunt special concepute pentru a indeparta zgura de sudura, rugina sau lacul de pe structurile inguste ale cadrelor si pentru a lucra in situatii dificile.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare