Masini de slefuit cu banda

De ce Zivtool?

O masina de slefuit cu banda poate fi utila in primul rand pentru companiile, fabricile si atelierele care nu doresc intotdeauna doar sa schimbe suprafata. In astfel de cazuri, diverse procese de indepartare a materialului, cum ar fi rectificarea prin alimentare, pot fi o optiune.

Cele mai multe polizoare de treceri de tuburi sunt polizoare combinate cu profil de tuburi si cu banda, care sunt, in principiu, masini-unelte de prelucrare a metalelor concepute pentru conditii industriale si productie continua.

De fapt, cele mai multe polizoare cu trecere prin tevi sunt polizoare cu banda multifunctionale, care permit efectuarea unei varietati de operatiuni de rectificare, adica de indepartare a materialului.

Toate polizoarele cu banda pentru prelucrarea metalelor reprezinta o solutie excelenta datorita vitezei variabile a benzii, care poate fi utilizata pentru a prelucra atat piesele din otel standard, cat si cele din otel inoxidabil.

Eficienta slefuitoarelor cu banda

Eficienta masinii se datoreaza, de asemenea, de exemplu, rolei de ghidare cu schimbare rapida (rola de tensiune), care face ca schimbarea rolei de ghidare fara unelte sa fie un proces simplu si eficient din punct de vedere al timpului. Rola de ghidare este intotdeauna selectata in functie de dimensiunea sau raza necesara. Produsul este disponibil intr-o gama larga de dimensiuni pentru a satisface aproape orice cerinta.

Ce este un slefuitor cu banda pentru metale?

O unealta de slefuire conceputa pentru a fi utilizata in industria metalelor. Este alegerea potrivita pentru slefuirea zilnica si durabila! Nefiind concepute pentru hobby sau pentru uz casnic, slefuitoarele cu banda metalica se gasesc si in acest mediu.

Este un slefuitor cu banda pentru prelucrarea metalelor, care poate fi utilizat cu benzi de slefuire cu banda cu granulatie diferita, in functie de sarcina de prelucrare. Poate fi pentru slefuire bruta, finisare estetica sau lustruire.

Unde se utilizeaza un slefuitor cu banda pentru tevi?

  • lacatuserie
  • companii de prelucrare a metalelor
  • companii care efectueaza lucrari de rectificare si intretinere permanenta si periodica
  • polizoare estetice (matritare, filetare)
  • societati de lustruire
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare