Masini de ascutit

De ce Zivtool?

Este dificil sa lucrezi cu accesorii fara varf/tais, nu poti face o treaba frumoasa si eficienta! Aceasta este exact problema pe care sunt concepute sa o rezolve aceste masini de ascutit, cu ajutorul carora puteti ascuti rapid si profesional cutite, unelte de taiere, burghie.

Exista diferite tipuri de masini de ascutit, ceea ce este de inteles, desigur, deoarece un cutit, de exemplu, trebuie ascutit diferit de un burghiu.

Cu toate acestea, noi oferim asa-numitele ""ascutitoare universale"", care sunt recomandate pentru ascutirea urmatoarelor materiale: cutite, foarfece, foarfece de vie, foarfece de gradinarit, coasa, lopata, cazma, lopata, raboteza, dalta, burghie, burghie.

Tipuri de masini de ascutit

Dupa cum s-a mentionat mai sus, exista mai multe tipuri de obiecte care pot fi ascutite. Vom rezuma pe scurt tipurile de masini pe care le avem si la ce le puteti folosi:

  • Masina de ascutit cutite: potrivite pentru ascutirea cutitelor din otel si otel inoxidabil
  • Masina de ascutit universal: pentru cutit, foarfece, foarfece de vita de vie si de taiere, coasa, cazma, masina de tuns iarba, ax/palarie, surubelnita, spatula, rindele, dalta, burghiu
  • Masina de ascutit burghie: ascutirea tijelor de burghie de pana la 30 mm
  • Masina de ascutit lant drujba: Pentru toate tipurile obisnuite de lanturi de drujba
  • Masina de ascutit pentru panze de ferastrau circular: pentru ascutirea lamelor de ferastrau din carbura si CV

Constructia masinilor de ascutit

Miezul masinii in sine este motorul electric. Acesta actioneaza roata de rectificat din interiorul masinii, care efectueaza ascutirea. Majoritatea masinilor au unghiuri prestabilite, astfel incat puteti utiliza o masina de ascutit fara a avea abilitati speciale!

Masini de ascutit burghie la Zivtool!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare