Dispozitiv manual de indoit teava

De ce Zivtool?

Dispozitiv manual de indoit teava

Un dispozitiv manual de indoire a tevilor este o unealta portabila si usor de utilizat pentru a realiza indoiri simple in tevi. Aceste dispozitive sunt concepute pentru utilizarea manuala si nu necesita alimentare suplimentara sau echipamente complicate. Ele sunt potrivite pentru indoirea tevilor cu diametre mici sau medii si sunt folosite in diferite aplicatii, cum ar fi instalatii sanitare, HVAC, constructii si repararea automobilelor.

Iata cateva tipuri comune de dispozitive manuale de indoire a tevilor:

  1. Indoiri manuale cu mandrina: Aceste dispozitive constau dintr-o mandrina sau un brat de indoire ajustabil care permite fixarea tevii si aplicarea unei forte manuale pentru a indoi teava in jurul punctului de indoire. Acestea sunt utilizate pentru indoiri simple si pot fi ajustate pentru a obtine diferite unghiuri si raze de indoire.
  2. Rulouri manuale: Aceste dispozitive constau din role care permit ghidarea tevii in timpul indoirii. Prin miscarea manuala a rolelor si a tevii, se poate obtine o indoire uniforma si controlata. Acestea sunt utilizate in special pentru indoiri in spirala sau indoiri de 90 de grade.
  3. Matrite manuale de indoire: Aceste dispozitive constau dintr-o matrita de indoire si un brat de indoire care permit indoirea tevii intr-un unghi specific. Operatorul foloseste forta manuala pentru a aplica presiune asupra tevii, impingand-o in matrita pentru a obtine forma dorita."
     
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare