Aparate de lipit PPR

  Disponibil: 1 buc
  In stoc
  4.938 Lei /buc

De ce Zivtool?

Aparate de lipit PPR

Aparatele de lipit PPR sunt echipamente utilizate pentru sudarea termica a tevilor si fitingurilor din polipropilena random (PPR). Aceasta metoda de lipire este larg utilizata in sistemele de distributie a apei potabile si a sistemelor de incalzire in constructii rezidentiale, comerciale si industriale. Iata cateva aspecte importante despre aparatele de lipit PPR:

 1. Principiul de functionare: Aparatele de lipit PPR utilizeaza un element de incalzire electric care incalzeste capetele tevilor si fitingurilor PPR. Cand materialul atinge temperatura corecta, acesta se inmoaie si se poate realiza conexiunea. Dupa racire, materialul se solidifica si formeaza o conexiune puternica si etansa.
 2. Setari de temperatura: Aparatele de lipit PPR sunt echipate cu butoane sau comenzi pentru a ajusta temperatura de incalzire. Este important sa urmati specificatiile producatorului si recomandarile pentru a seta temperatura corecta in functie de diametrul si grosimea tevii PPR.
 3. Accesorii si consumabile: Pentru a realiza o lipire eficienta, aparatele de lipit PPR sunt livrate cu accesorii specifice, cum ar fi capete de incalzire potrivite pentru diferite dimensiuni de tevi si fitinguri. De asemenea, vor fi necesare consumabile precum kit-uri de lipit PPR, care includ lipici special pentru PPR, tavite de imprastiere si pensete.
 4. Procesul de lipire: In timpul lipirii PPR, capetele tevilor si fitingurilor sunt incalzite in mod corespunzator cu ajutorul aparatului de lipit, iar apoi se aplica lipiciul pe acestea. Capetele se imbina si se rotesc usor pentru a asigura distributia uniforma a lipiciului. Dupa aceea, se mentine presiunea asupra conexiunii timp de cateva secunde pana cand materialul se raceste si se solidifica.
 5. Siguranta si precautii: In timpul utilizarii aparatului de lipit PPR, trebuie respectate masurile de siguranta adecvate. Acest lucru poate include purtarea echipamentului de protectie, cum ar fi manusi si ochelari de protectie, precum si asigurarea unei ventilatii adecvate in zona de lucru."
   
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare