Pompe de vopsit airless, pompe glet, pompe marcaj rutier

De ce Zivtool?

Pompe de vopsit airless

Pompe de vopsit airless (fara aer comprimat) poate fi utilizata pentru aplicarea vopselelor pe baza de apa/ulei si, de asemenea, pentru aplicarea solutiei de spalare. Sistemul de vopsire airless permite utilizatorului sa acopere suprafetele cu o precizie exceptionala si cu rate de aplicare ridicate, reducand risipa. Unele modele permit acum chiar si utilizarea simultana a doua pistoale de pulverizare. Un filtru de material incorporat filtreaza materialul care urmeaza sa fie aplicat, prevenind infundarea duzei.

Pompa spuma poliuretanica

Pompa spuma poliuretanica pur este ideala pentru pulverizarea rapida si eficienta a spumei poliuretanice. Cele mai multe aplicatii tipice sunt izolarea acoperisurilor, mansardelor si peretilor. Spre deosebire de izolarea cu placi de polistiren, acest echipament permite ca lucrarile sa fie efectuate mult mai rapid, nu in ultimul rand mult mai eficient din punct de vedere al costurilor, si mult mai precis si mai temeinic. Datorita designului lor structural, raspanditorii de spuma pur sunt usor de mutat, astfel incat o varietate de lucrari nu reprezinta o problema.

Pompa marcaj rutier

Pompa marcaj rutier au fost dezvoltate pentru vopsirea liniilor pe asfalt, terenuri de sport sau terenuri inierbate! Utilizarea lor este cea mai tipica in industria constructiilor. Unele masini de marcat trotuare pot folosi doua pistoale de pulverizare in acelasi timp, ceea ce creste eficienta.

Pompa glet

Pentru vopsele de dispersie, fatada, clei si latex, va recomandam utilizarea pistoalelor noastre de pulverizare pentru o aplicare rapida si eficienta. De asemenea, acestea sunt potrivite pentru aplicarea solutiilor bituminoase, a acoperirilor ignifuge, a vopselelor pe baza de epoxidice, a chitului, a gipsului si a altor materiale cu vascozitate si densitate ridicate. Un corp robust al masinii, care o face rezistenta la conditii extreme, si in acelasi timp o structura conceputa pentru lucrul continuu, pentru o manevrabilitate usoara. Utilizarea lor asigura o aplicare continua si uniforma. Este important de stiut ca imprastietoarele de suspensie nu sunt potrivite pentru tencuieli!

Masini electrice de pulverizare a vopselelor

Majoritatea tipurilor de vopsea pot fi pulverizate cu usurinta cu un pulverizator electric de vopsea! Acesta dispune de o carcasa compacta cu o curea de umar incorporata pentru o utilizare flexibila si confortabila. Le recomandam in primul rand pentru vopsirea lemnului si a peretilor. Pistoalele electrice de vopsit au o duza de vopsea reglabila in mai multe trepte: pot fi folosite pentru pulverizare orizontala, verticala sau rotunda. Este mult mai flexibil si mai putin obositor de utilizat decat vopsirea traditionala. Datorita principiului sau de functionare, asigura o aplicare curata si rapida a vopselei. Este ideala pentru uz casnic, chiar si in aer liber. Toate tipurile de vopsea pot fi aplicate cu usurinta. Pulverizatoarele electrice de vopsea au un rezervor de vopsea incorporat - relativ mare pentru o munca continua. Cantitatea de vopsea aplicata poate fi, de asemenea, usor de controlat. Pretul lor scazut si usurinta de utilizare le fac din ce in ce mai populare pentru uz casnic.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare