Pompe beton, pompe sapa

De ce Zivtool?

Achizitionarea unui mixer de sapa este o alegere buna pentru profesionistii care efectueaza lucrari de constructie cu sape traditionale.


Pe vremuri, era o problema majora sa transporti betonul direct la locul de turnare. Vechii maestri trebuiau sa il transporte manual cu galeti sau roabe. Din fericire, progresul stiintific si tehnic nu s-a oprit, iar acum aceasta problema a fost rezolvata cu succes cu ajutorul diferitelor tipuri de pompe de beton. Utilizarea unei pompe de beton nu numai ca economiseste mult timp!

Principiul de functionare al pompelor de beton

Principiul general de functionare a sistemelor cu piston este departe de a fi nou si reprezinta baza pentru o mare parte din toate mecanismele existente. In acest caz, pe masura ce pistonul se deplaseaza inapoi, o anumita cantitate de amestec este aspirata din receptorul de beton si apoi impinsa direct in mansonul de transfer, prin care este transferata la locul de turnare.


Unitatile cu piston pot fi actionate prin actionare mecanica sau prin sistem hidraulic. In prezent, marea majoritate a dispozitivelor utilizeaza sistemul hidraulic. Sistemul hidraulic ofera o presiune semnificativ mai mare, ceea ce creste semnificativ performanta pompei de beton.


Pompa de beton stationara este o statie independenta pentru solutii de pompare. In functie de dimensiune si capacitate, poate fi utilizata in instalatii industriale mari si in cladiri private. Pompele de beton mai mici, mai portabile, au, de asemenea, o capacitate mare si pot fi utilizate in zone mai mari si in cladiri mai inalte.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare