Masini de tencuit

  • - 475 Lei voucher

  Disponibil: 1 buc
  In stoc
  31.436 RON /buc

De ce Zivtool?

Munca constructorilor si a instalatorilor nu a fost niciodata usoara. In general, munca de finisare a anumitor suprafete a fost intotdeauna recunoscuta ca fiind foarte consumatoare de timp - si aceasta tendinta continua si in zilele noastre. Dar mecanizarea a ajuns si in acest domeniu al constructiilor. De exemplu, a aparut masina de tencuit.

Masina de tencuit este perfect adaptata pentru aplicarea, umplerea, nivelarea si finisarea tencuielii, pentru aplicarea la perfectie a straturilor finale de finisare a varului/vopselei sau a stucului decorativ. De asemenea, poate fi utilizata pentru aplicarea tencuielilor cu o granulatie de pana la 1 mm si a membranelor de etansare pe baza de solvent sau bitum.

Utilizarea unei masini de tencuiala permite o aplicare usoara, rapida si uniforma, cu pierderi minime de material!

Avantajele utilizarii unei masini de tencuit:

 • Performanta de livrare: aplicarea materialului ales este mult mai uniforma si mai rapida. Masinile de tencuiala, in special versiunile mai grele, au deja o rata de livrare ridicata (pana la 116 l/min in functie de material).
 • Dozare precisa: masina dozeaza foarte precis amestecul uscat si apa. Ca urmare, veti obtine intotdeauna doar material de cea mai buna calitate.
 • Timp: prin utilizarea unei masini de tencuiala, puteti inlocui cu usurinta o echipa completa de muncitori. Masina de tencuit face aceeasi treaba, de inalta calitate, si foarte rapid.
 • Furtun lung pentru transportul materialului: Nu trebuie sa mutati in permanenta aparatul pe masura ce avansati cu aplicatia.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare