Masini de taiat gresie si fatanta, masini de taiat placi ceramice in mediu umed

De ce Zivtool?

Atunci cand vine vorba de cumpararea unei masini de taiat gresie si faianta, capacitatea de utilizare, durata de viata, consumul de energie si performanta instrumentului vor juca cu siguranta un rol in procesul de decizie. Atunci cand faceti alegerea, ar trebui sa luati in considerare, de asemenea, dimensiunea si materialul placilor pe care doriti sa le taiati.

Caracteristicile masinilor de taiat gresie si faianta in mediu umed

Datorita designului lor, masinile de taiat faianta umeda sunt o alegere excelenta pentru proiecte mai mari, in special atunci cand exista mai multe margini expuse care trebuie sa fie perfect drepte si estetice. La prima vedere, un astfel de instrument este cel mai mult comparabil cu un ferastrau de masa. In timpul functionarii, taietura se face cu ajutorul unui disc diamantat rotativ. Racirea cu apa asigura faptul ca placile in sine nu se ard in timpul taierii si, de asemenea, creste durata de viata a discului diamantat!

Masinile de taiat gresie si faianta umeda sunt, de asemenea, echipate cu un rezervor de apa, din care o pompa asigura pomparea lichidului de racire catre discul de taiere si din care apa de racire se intoarce. De asemenea, este recomandabil sa curatati acest rezervor din cand in cand pentru a elimina depunerile. Taierea perfecta si precisa este facilitata de orientari specifice. Dupa o faza initiala de invatare si cu ajutorul practicii, masina de taiat gresie umeda poate fi utilizata pentru a taia forme mai complexe.

Avand in vedere natura materialelor pe care se lucreaza, masina de taiat gresie umeda nu ar trebui sa aiba nicio problema in taierea tipurilor de gresie mai dure. Discul de taiere cu diamant folosit de masina joaca un rol esential in acest caz! In plus, taietorii de gresie cu apa sunt, de asemenea, potriviti pentru taierea placilor din sticla si a celor cu efect de sticla.

Este important de subliniat faptul ca o aplicare eficienta necesita expertiza. Dupa cum am mentionat deja, este nevoie de timp si de practica pentru a invata cum sa folositi unealta, dar odata ce ati facut acest lucru, puteti fi siguri de un finisaj de inalta calitate.

Masini de taiat placi ceramice

Cele disponibile in comert sunt, de asemenea, excelente pentru taierea placilor, placilor de granit, calcar, marmura sau granit.

Cantarind in jur de 50 kg, sunt relativ usor de mutat de la un post de lucru la altul. Aceste masini sunt in general folosite pentru taieturi mai mici.

Sunt usoare si compacte la utilizare si asigura o precizie maxima a taierii datorita designului usor de utilizat al masinii si al accesoriilor sale. Taiere verticala (90°) pe suprafata de sprijin sau in pozitie inclinata la 90° si 45°. Adancimea de taiere poate fi reglata in toate pozitiile.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare