Masini de taiat gresie si fatanta, masini de taiat placi ceramice in mediu umed

  Cod articol 101002837
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  12.999 RON / buc
  Cod articol 101002833
  La comandă
  5.979 RON / buc
  Cod articol 101002824
  La comandă
  5.397 RON / buc
  Cod articol 101004443
  Putem livra
  3.869 RON / buc
  Cod articol 101003083
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  13.614 RON / buc

Când mașina înclinată este achiziționată, este cu siguranță un rol de jucat în procesul de luare a deciziilor, utilizarea instrumentului de lucru, durata de viață, consumul de energie și performanța. În timpul selecției, ar trebui să se considere că dorim mașina să taie plăcile de dimensiuni și materiale.

Caracteristicile tăietorului apos cu gresie

Datorită formării plăcilor umede, acestea reprezintă o alegere excelentă pentru implementarea proiectelor mai mari, în special în cazul în care întâlnim margini mai mult, care trebuie să fie perfect drepte și estetice. Un astfel de instrument de lucru poate fi comparat cu o ferăstrău circular desktop la prima vedere. În timpul funcționării, tăierea se face folosind discul diametrului rotativ. Răcirea cu apă asigură că în timpul tăierii nu arde pe țiglă și mărește speranța de viață a discului diametrului.

Mașinile de tăiere a plăcilor de apă includ, de asemenea, un rezervor de apă din care o pompă asigură că lichidul de răcire este atins pe roata de tăiere și unde apa de răcire se întoarce. De asemenea, este de dorit să curățați acest container din depozite. Tăierea perfectă și precisă este promovată de orientări concrete. După secțiunea inițială, de învățare, câștigarea unei practici adecvate cu dispozitivul de tăiere cu gresie apoasă poate fi, de asemenea, utilizat pentru a tăia forme mai complexe.

Dacă ne uităm la natura materialelor prelucrate, cu tăietorul de țiglă apos, tăierea tipurilor de țiglă mai greu nu poate fi o problemă. Discul de tăiere a diamantului folosit de această mașină joacă un rol proeminent! În plus, o mașină de tăiat cu gresie de sticlă sunt de asemenea potrivite pentru tăierea sticlei, a incintelor de sticlă.

Este important să se sublinieze că este necesară o experiență eficientă. După cum sa menționat mai sus, este necesar un timp și o practică suficientă pentru a obține utilizarea dispozitivului, dar de îndată ce reușește, munca de înaltă calitate poate fi garantată de acolo.

Masini de taiat faianta (Portabil)

Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru tăierea plăcilor disponibile din punct de vedere comercial, grues, calcar, marmură sau foi de granit.

Greutatea lor este de aprox. Poate fi făcută la 50 kg, adică este relativ ușor să le mutați pentru a trece de la o stație de lucru la alta. Aceste mașini sunt utilizate, de obicei, pentru decupaje mai mici.

Utilizarea lor oferă o precizie de tăiere ușoară și compactă, datorită mașinii și accesoriilor pentru designul ușor de utilizat. Tăiere verticală (90 °) pe suprafața de susținere sau cu caractere italice la 90 ° și 45 °. Controlul adâncimii de tăiere este posibil în toate situațiile.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare