Masini de legat fier beton

De ce Zivtool?

In trecut, armatura era legata cu ajutorul unor unelte manuale, cu clesti. Legatura nu era uniforma, erau lente si greoaie de utilizat si adesea necesitau oprirea dupa o singura imbinare.

Astazi exista pe piata unelte manuale special concepute in acest scop. Utilizarea unei masini de legare a armaturilor de beton face posibila legarea armaturilor si a striatiilor cu sarma de legare foarte rapida si eficienta. Puteti utiliza cu usurinta aceste masini cu o singura mana, ceea ce poate fi util la asamblarea unor structuri mai mari de bare de armatura.

Puteti alege dintre mai multe metode de legare, in functie de grosimea structurii pe care trebuie sa o legati. Pe rolele de depozitare special concepute pentru aceste masini, puteti avea pana la 100 de metri de sarma de legare ancorata, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de operatiuni de legare.

Instalarea betonului armat cu ajutorul masinilor de legat fier beton

Armarea elementelor din beton armat este formata din doua parti: armarea longitudinala si armarea transversala. Armatura transversala consta din asa-numitele striatii, care sunt atasate la armatura longitudinala prin intermediul unor striatii fixate la exteriorul armaturii longitudinale. Etritele fixeaza pozitia armaturii principale si permit, de asemenea, ca structura de beton sa fie incarcata cu eforturi de forfecare. Aceste ancorari pot fi realizate excelent cu ajutorul unei masini de legat armaturi.

Incarcare
Incarcare
Incarcare