Masina de taiat caramida, masina de taiat piatra, masina de taiat in mediu umed

De ce Zivtool?

Costul ridicat al materialelor in industria constructiilor face recomandabila reducerea cantitatii de deseuri si a deseurilor generate.

De asemenea, meseria de zidar necesita acuratete si precizie. In timpul unui santier de constructie, poate fi necesar sa se taie elemente realizate din materiale diferite. Atunci cand construiti un perete, va puteti confrunta cu problema ca doar jumatate de caramida se va potrivi in locul dorit. Atunci ne vom gandi cum sa realizam taierea necesara. Metoda simpla de aschiere a zidariei are mai multe dezavantaje decat avantaje. Pe langa faptul ca este consumatoare de timp, este si extrem de risipitoare. O masina de taiat caramizi, cunoscuta si sub numele de masina de taiat zidarie, ne poate ajuta sa rezolvam problema in mod profesionist.

Masinile de taiat caramizi sunt masini special concepute pentru taierea caramizilor, tiglelor, pavajelor si a altor roci. Pentru o taiere profesionala si eficienta, masina trebuie folosita cu discul diamantat potrivit. Masina de taiat caramizi este, de asemenea, excelenta pentru taierea materialelor mari, cum ar fi blocurile de piatra folosite pe santierele de constructii.

Domenii de utilizare specifice ale masinilor de taiat caramida

Masinile de taiat caramizi pot fi utilizate pentru taierea caramizilor, tiglelor, marmurei, granitului sau a pietrei naturale atat in proiecte de constructii private, cat si industriale.

De asemenea, acestea sunt frecvent utilizate in atelierele de prelucrare si in institutele de cercetare pentru a studia structura interna a diferitelor materiale de constructie sau a rocilor naturale.

Masini de taiat caramida in mediu umed

Deoarece vorbim despre taierea unor materiale dure, in timpul procesului de taiere este generata caldura. Aceasta caldura ridicata poate deteriora cu usurinta atat roata de taiere, cat si materialul taiat. Racirea cu apa s-a nascut pentru a rezolva aceasta problema. Prin utilizarea racirii cu apa, durata de viata a masinilor de taiere cu jet de apa si a discurilor de taiere pe care le folositi va fi, de asemenea, imbunatatita semnificativ!

Racirea cu apa este o modalitate excelenta de a colecta praful si de a preveni raspandirea unor cantitati mari de praf. In acelasi timp, zona de lucru nu va fi plina de praf si nu ne vom afla in situatia in care nu putem vedea pozitia exacta a taieturii.

Masini de taiat pavaje in stoc!

Probabil ca v-ati intrebat ce trebuie sa faceti atunci cand trebuie sa taiati nu doar caramizi, ci si, de exemplu, pavaje. Trebuie sa cumparati din nou o alta masina pentru asta? Dar nu va speriati! Masinile de taiat din gama noastra sunt, de asemenea, perfect adaptate pentru taierea pavajelor. Ati putea sa le numiti masini de taiat pavaje!

Vorbim despre constructii bine asamblate, asa ca putem taia chiar si pavajele mici, cu o inaltime de pana la 6 cm, rapid si eficient, cu oricare dintre masinile de taiat caramizi pe care le vindem. Asigurati-va doar ca folositi discul diamantat potrivit!

Masini de taiat caramizi dupa mod functionare

Fie ca va doriti o masina de taiat caramizi mai mica sau mai mare, trebuie sa stiti ca aceste masini sunt actionate de un motor electric. Exista 2 tipuri principale, acestea fiind masina de taiat caramizi cu motor electric monofazat si cea cu motor electric trifazat. Tipurile mai mici functioneaza cu o faza, in timp ce masinile mai mari functioneaza cu electricitate industriala trifazica.

Asadar, este important sa tineti cont de acest lucru atunci cand alegeti! Este chiar mai bine daca stiti dinainte in ce fel de mediu o veti folosi, pentru a nu face o alegere gresita!

Exista cateva caracteristici suplimentare care il fac mult mai usor de utilizat in mod eficient. Una dintre aceste caracteristici este convertorul de frecventa, care se gaseste la masinile de taiat caramizi ZIVtec mai mari. Acesta protejeaza masina de eventualele fluctuatii ale tensiunii de retea, marind astfel durata de viata a motorului electric.

Masinile de taiat caramizi ZIVtec - cea mai buna alegere

Indiferent daca achizitionati o masina de taiat caramizi pentru uz permanent sau doar pentru uz casnic, merita sa cumparati masini de taiat caramizi de la producatori consacrati, in loc de producatori ieftini si necunoscuti. Pe termen lung, este posibil sa nu mai puteti cumpara ulterior piese pentru masina mai ieftina. Este posibil sa gasiti ceva doar pe un site strain, dupa o cautare indelungata, si s-ar putea sa nu fie nici acesta bun.

In schimb, producatorii consacrati au deja un fond de servicii si piese de schimb de incredere, astfel incat orice inlocuire de piese cauzata de o defectiune poate fi efectuata rapid.

Nu vrem sa influentam pe nimeni, dar daca doriti sa cumparati o masina de taiat caramizi de calitate, cu un istoric de service serios, cautati masinile de taiat caramizi ZIVtec fabricate in casa! Noi producem si vindem aceste masini de multi ani! Tinand cont de nevoile pietei, fabricam scule robuste, durabile, realizate din materiale de calitate, garantat ca nu dezamagesc!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare