Masina de legat fier beton

  Cod articol 101006207
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  6.389 RON / buc
  Cod articol 101003511
  Putem livra
  Doar 5 buc. mai avem la acest preț!
  3.859 RON / buc
  Cod articol 101601950
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  5.869 RON / buc

În trecut, genele de fier din beton au fost rezolvate cu unelte de mână, cum ar fi un șold sau o cleste. Bandajul nu era uniform, utilizarea lor era lentă și greoaie, trebuiau să se oprească de multe ori după o banding.

Astăzi, uneltele de mână special dezvoltate în acest scop sunt în circulație. Cu ajutorul unei mașini de tricotat din fier din beton, este posibil să se stabilească fiare de călcat din beton, etrieri cu sârmă de fixare foarte rapid și eficient. Puteți utiliza cu ușurință aceste mașini cu 1 mână, care poate veni în mână atunci când se asamblează structuri mai mari din fier de beton.

Există mai multe tipuri de gene din care să alegeți, în funcție de grosimea structurii pe care trebuie să o conectați. Rolele de depozitare special dezvoltate pentru aceste mașini pot conține până la 100 de metri de sârmă de ancorare ancorată, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de ancorări.

Instalație din beton armat cu Masina de legat fier beton

Călcarea elementelor din beton armat constă din două părți: călcat longitudinal și călcat încrucișat. Călcarea încrucișată este alcătuită din așa-numitele etrieri, care sunt atașate la călcarea longitudinală, astfel încât scărițele să se conecteze la ele din exterior. Etrieri fixați poziția călcării principale și, în același timp, permit ca structura de beton să fie încărcată cu tensiune de forfecare. Pentru aceste elemente de fixare putem face excelent cu masina de legat fier beton.

Încărcare
Încărcare
Încărcare