Generator diesel

De ce Zivtool?

Utilizarea continua a generatoarelor diesel

Pe langa tipurile racite cu aer, exista si o serie de versiuni racite cu apa, ceea ce este de inteles, desigur, deoarece majoritatea agregatoarelor diesel sunt ideale pentru alimentarea fabricilor, hale si cladiri mari.  

Domenii de utilizare a generatoarelor diesel

Generatoarele diesel sunt ideale pentru santierele de constructii si de depanare, unde este importanta o alimentare cu energie electrica de lunga durata si continua.

  • alimentarea cu energie electrica a cladirilor,
  • alimentarea cu energie electrica a halei
  • alimentarea cu energie electrica a cladirilor rezidentiale
  • alimentarea cu energie electrica a cladirilor agricole
  • alimentarea cu energie electrica a fabricilor

Selectarea generatorului diesel

  • Tensiune: alegeti un generator capabil sa furnizeze tensiunea potrivita pentru echipament. Aceasta poate fi monofazata (230V) sau trifazata (400V).
  • Putere: atunci cand alegeti un grup electrogen, trebuie sa va ganditi deja la cate utilaje doriti sa faceti sa functioneze in acelasi timp. In acest caz, trebuie sa combinam masinile care se asteapta sa functioneze simultan.

Gruparea generatoarelor diesel in functie de constructie

Generatoarele diesel mai mici sunt disponibile in asa-numita versiune montata pe cadru. Acest lucru le face usor de transportat si de intretinut. Desi se poate spune ca puterea de iesire creste proportional cu dimensiunea masinii.

Versiunile mai mari nu sunt de obicei mobile. Aceste generatoare diesel au deja o greutate mare. Ele sunt instalate in locul potrivit si nu sunt mutate decat daca este necesar. Acestea sunt asa-numitele versiuni inchise.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare