Generator de curent si sudura

De ce Zivtool?

In comparatie cu generatoarele conventionale, exista o unitate suplimentara care este utilizata pentru a genera curentul de sudura. Pentru a simplifica lucrurile, generarea 1/3 faza + functia de sudare intr-un singur aparat.

Cu toate acestea, trebuie sa se inteleaga ca un generator de sudura nu poate fi utilizat atat pentru generarea de energie, cat si pentru producerea curentului de sudura!

Din ce generatoare de sudura puteti alege?

Aceasta intrebare trebuie abordata din 2 directii! Va puteti uita la dimensiuni si la actionare. Exista versiuni de grupuri electrogene de sudura mai mici si mai mari, dar daca va uitati la actionare, puteti cumpara doar versiuni cu motor pe benzina!

Generatorul de sudura - masina mica cu putere mare!

Desi dimensiunea poate fi inselatoare, un tip mai mic de generator de sudura cu o putere de 5kVa poate furniza pana la 170 A de curent de sudura! Asadar, companiile de constructii si intretinere a utilitatilor folosesc adesea aceste masini, ceea ce, desigur, nu este surprinzator, deoarece utilizarea lor economiseste timp si nu in ultimul rand bani!

La ce poate fi folosit un generator de sudura?

Orice generator de sudura cu motor pe benzina este excelent pentru alimentarea lucrarilor de constructii si, de asemenea, pentru sudarea pe santier.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare