Pompe pentru masini-unelte

    Disponibil: 1 buc
    Putem livra
    690 RON /buc

De ce Zivtool?

Pompe pentru masini-unelte


Pompele pentru masini-unelte sunt utilizate pentru a furniza lichid de racire sau lubrifiant in procesul de prelucrare a metalelor in masini-unelte, cum ar fi strungurile, frezele, masinile de rectificat, masinile de gaurit etc. Aceste pompe asigura o alimentare constanta si controlata a lichidului necesar pentru racirea si lubrifierea sculelor si a pieselor de prelucrat. Exista mai multe tipuri de pompe utilizate in masini-unelte. Iata cateva exemple:

Pompe cu piston: Acestea sunt pompe cu actionare mecanica care utilizeaza un piston pentru a pompa lichidul de racire sau lubrifiantul. Ele sunt adesea utilizate in masini-unelte pentru prelucrarea metalelor, deoarece ofera o presiune ridicata si un flux constant de lichid.

Pompe cu roata dintata: Aceste pompe utilizeaza o roata dintata pentru a deplasa lichidul de racire sau lubrifiantul. Ele sunt usor de utilizat si de intretinut si sunt potrivite pentru aplicatii cu cerinte de presiune medie sau ridicata.

Pompe cu palete: Pompele cu palete sunt utilizate pentru a pompa lichidul in masini-unelte. Acestea utilizeaza palete care se deplaseaza intr-un rotor pentru a crea o presiune si un flux de lichid. Pompele cu palete sunt compacte si pot oferi o functionare liniara si silentioasa.

Pompe cu surub: Aceste pompe utilizeaza un surub pentru a deplasa lichidul. Ele sunt utilizate in special pentru prelucrarea metalelor in masini-unelte, deoarece pot furniza presiuni ridicate si sunt eficiente in consumul de energie.

Este important sa selectati o pompa adecvata in functie de cerintele specifice ale masinii-unelte si de procesul de prelucrare a metalelor. Recomandam consultarea manualului de utilizare al masinii-unelte si a specificatiilor producatorului pentru a asigura o selectie si utilizare corecta a pompei"
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare