Slefuitoare pereti, girafa de slefuit

  Cod articol 101006415
  Putem livra
  441 RON / buc
  Cod articol 101603652
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  2.139 RON / buc
  Cod articol 101604051
  La comandă
  2.639 RON / buc
  Cod articol 101604050
  La comandă
  2.639 RON / buc
  Cod articol 101604049
  La comandă
  2.639 RON / buc
  Cod articol 101604048
  La comandă
  2.639 RON / buc
  Cod articol 101003003
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  729 RON / buc
  Cod articol 101006577
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  733 RON / buc
  Cod articol 101006417
  Putem livra
  277 RON / buc
  Cod articol 101602991
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.986 RON / buc
  Cod articol 101006068
  Putem livra
  2.999 RON / buc

Una dintre cele mai consumatoare de timp și solicitante sarcini în timpul renovărilor este de a lustrui suprafețe mari de perete, sa fie vorba de pereți sau tavane. Acest lucru este destul de dificil de făcut manual. Slefuitor pereti girafă, oferă o soluție care vă permite să terminați glettelul, peretele reparat semnificativ mai repede.

În plus, în timpul lucrului, se generează o mulțime de praf, care sunt aspirate masine de slefuit a pereților cu un singur impuls. 

Mașină de de slefuit pereti si acasa

Slefuirea pereților este cea mai îngrozitoare fază a renovării locuinței. Este lent, laborios și produce o cantitate de praf. Curățarea este aproape imposibilă. Si anca nu am vorbit despre multe lucruri care trebuie facut înainte de zugravit mai ales daca-i vorba deDar dacă utilizați o girafă de slefuit a pereților, atunci, pe lângă faptul că măcinarea va fi rapidă, nu vom avea probleme cu praful rezultat. Girafa de șlefuire a pereților este excelentă pentru lustruirea și prelucrarea fină a pereților și tavanelor.

Conectați un aspirator la mașinile de slefuit de perete manuale

Pe scurt și concis, ceea ce se întâmplă aici este că polizorul de perete portabil poate fi conectat cu ușurință și la aspiratorul industrial. Aceste mașini sunt deja mult mai profesionale decât aspiratoarele mici din gospodărie, sunt capabile să colecteze praf fin fără deteriorări. Dacă cele două mașini sunt conectate, va suge praful direct din capul abraziv, care nu va ajunge în spațiul aerian, mobilier și, cel mai important, plămânii noștri.

 

Absorbția continuu a prafului aduce beneficii suplimentare pe lângă beneficiile pentru sănătate și igienă. Deoarece capul nu este încărcat cu praf, nici șmirghelul nu se înfundă. Puteți lucra cu ea mai mult și la o calitate mai bună, ceea ce vă va economisi timp și bani pe termen lung.

Girafă de șlefuit pe perete cu caracteristici suplimentare!

Deoarece vorbim despre un instrument de util, marii producători sunt prezenți în acest segment. Principiul de funcționare al unei girafe de măcinare a pereților în sine este același, dar există nenumărate caracteristici suplimentare.

 

 

Masina de slefuit pereti poata abia niste extra accesori, de exemplu, mânerul extensiei, iluminarea led încorporată sau controlul vitezei. Unele tipuri au propriile lor saci de praf, dar pentru mai multă muncă este cu siguranță recomandat să conectați un aspirator!

Desigur, producătorii au trecut prin utilizarea bine. De aceea, 3 capete unghiulare sunt acum în circulație, care sunt concepute pentru a lustrui colțurile.

 Ztrust de măcinare a pereților - noua stea a pieței!

 

Are un motor puternic, diametru discului destul de mare și un prelungitor, ca să puteți ajunge oriunde cu el. Nu trebuie să vă urcați o scară deloc, deoarece poate ajunge cu ușurință la tavan. Datorită de greutății reduse, girafa de șlefuire a peretelui Ztrust este ușor de ținut, ușor de controlat capul și putem face o muncă rapidă și precisă. Și cu discul abraziv mare, vă puteți deplasa cu viteză magică. Potrivit experților, lucrul cu acest instrument este de aproximativ cinci ori mai rapid decât cu instrumentele tradiționale de mână.

Capul girafei se miște nelimitat, acesta se află, de asemenea, pe suprafețe de perete puțin mai inegale, ceea ce este bine pentru că nu trebuie să rotiți capul în timp ce șlefuiți perete.

Girafa Ztrust FZ-7234A-SG polizor de perete electric cu LED-uri incorporat, pentru a descoperi defecte ascunse sau greu de văzut în pereți!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare