Polizoare, slefuitoare

Ce mașini de rectificat sa alegem?

Diferitele tipuri de mașini de șlefuit sunt proiectate pentru alte lucrări diferite, deci nu există "cea mai bună alegere". Trebuie să știm ce și cât de des dorim să folosim instrumentul. Prin urmare, măsuram materialul și cantitatea de material pe care doriți să o lucrați cu rezultatul așteptat. De asemenea, rețineți că suprafața pe care doriți să o lucrați este ușor accesibilă, posibil mai greu pentru noi. Pentru a efectua diferite tipuri de lucrări, în consecință, puteți alege din mai multe tipuri de mașini de rectificat.

Există nenumărate mașini.. Cu această listă mică am rezumat ce fel de tip de mașină de șlefuit abraziv.

Tipuri de polizoare

Polizoare unghiular

Din termenul colțului, am putea crede că a fost un instrument țintă, de fapt putem vorbi despre un dispozitiv multifumit. Cu accesoriile corespunzătoare, o mașină de măcinare a colțului poate fi, de asemenea, potrivită pentru tăierea, măcinarea, lustruirea sau orice altă sarcină de curățare. Datorită utilizării multiple, este aproape obligatoriu pentru toate gospodăriile, -Mém, construit și de afaceri. În numele folclorilor, toată lumea numește flexul "mic" sau "mare".

Panouri de șlefturi, șlefuitoare de bandă

Pe suprafețe mari, puteți lucra rapid și eficient. Îndepărtează straturile de vopsea mai groase sau elimină inegalitatea suprafeței. Panglica de măcinat sunt recomandate în primul rând pentru autoturisme, dulgheri și muncitori din lemn, deoarece pot fi folosite pentru a îndepărta colorantul bine utilizat pentru a stârni suprafețele din lemn.

Masini de slefuit cu vibratii


Masina de măcinat cu vibrații sau, de asemenea, mașinile de măcinat cu vibrații au în mod obișnuit o suprafață abrazivă dreptunghiulară. Aceste dispozitive sunt conduse de o unelte excentrice care efectuează mișcarea constantă a vibrațiilor. Ștergătorul de vibrație este utilizat în principal pentru măcinarea fină a suprafețelor mai mari. Utilizarea mașinilor de măcinare a vibrațiilor este cea mai caracteristică a dulgherilor.

Abraziva tip delta

Un tip de șlefuit de vibrație numit după forma triunghiulară (delta). În locațiile mai mici, dificil de acces, colțurile, scările și obloanele pot fi prelucrate cu ușurință. Pot fi utilizate diferite foi de rectificare în funcție de interfața pe care vrem să o scoatem. Finețea suprafeței dorite este influențată de foile de măcinare a foilor de șlefuire, boabele mai mari conținând foaia dată, cea mai fină suprafață rezultată.

Slefuitoare excentric

Suprafața de lucru a mașinilor de tip fenter de tip este aproape întotdeauna circulară, în consecință, mișcarea vibrațiilor este, de asemenea, circulară. Putem lucra la un impact extrem de bun asupra suprafețelor neuniforme, de asemenea. Este dezavantajată de dezavantajul de a fi dificil de colțuri sau de a nu accesa deloc. Dacă doriți să faceți rapid interfața extinsă și eliminarea materialului este, de asemenea, inclusă în obiective, merită să ne gândim la acest tip.

Polizoare drept

Mașinile spațiale înguste, greu de îmbrățișat, cele mai multe margini și suprafețele de coadă sunt folosite pentru a lucra cu acesta. Funcționarea sa este relativ simplă: oferă o prelucrare a materialelor eficiente de mare viteză. Efectuarea găurilor este de asemenea potrivită pentru o abrazivă dreaptă. Mai multe tipuri de cap pot fi conectate la acesta, astfel încât zona de utilizare este, de asemenea, largă.

Macinatoare de perete

Indiferent dacă este după măcinarea de măcinare, măcinarea de perete rece recent, se poate face numai cu un instrument adecvat. De aceea a fost dezvoltat mașina de șlefuit de perete, deoarece acest instrument este de a economisi timp, calitatea lucrărilor efectuate este extrem de bună. Macinatoarele de perete sunt folosite cu un aspirator pentru a utiliza mașina, deoarece va fi mai bine în viața mașinii și putem lucra într-un mediu curat. Pentru prelucrarea verticală, se folosește un picior mai greu pe girafa de șlefuire a peretelui, chiar și piciorul mai moale este utilizat la șlefuirea plafoanelor.

Mașini de ascuțire


Mașina utilizată pentru ascuțirea profesională a diferitelor tăietori și dispozitive de foraj. Este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea la domiciliu, deoarece ne putem bucura de cuțite, foarfece sau chiar unelte de grădină ca o lovitură sau un cuțit de tuns iarba. În intervalul nostru există mașini specifice de ascuțire cu care foraje, lame de ferăstrău circular, putem trăi!

Mașini de rectificat de țevi, masini pentru satinat

Mașini de rectificat mașini utilizate pentru prelucrarea suprafeței exterioare a tuburilor și cilindrilor. Cu panglici de înaltă performanță, putem obține rezultate mult mai rapide în plus față de o suprafață mai frumoasă, astfel încât timpul fluxului de lucru poate fi redus semnificativ. Masina de tocat paleti sunt folosite pentru tragarea suprafetelor plane. Utilizate în mod obișnuit pentru prelucrarea produselor din oțel inoxidabil.

Masini de slefuit cu banda

Aceasta este o mașină de șlefuit cu bandă pentru care poate fi utilizată o bandă variată de măcinare, în funcție de calitatea materialului din metal care trebuie prelucrată. Poate fi de măcinare grosieră, un design estetic de suprafață sau lustruire. Aici este segregarea, cusăturile de sudură etc. Avantajul ridicat al măcinatoarelor metalice-industriale este că, în timp ce utilizați aparatul în timp ce utilizați mașina, instrumentul de prelucrare nu trebuie să poată seta distanța dintre masa perit și instrumentul de măcinare, nu ca în măcinarea dublă, unde Este obligatoriu pentru siguranța muncii din cauza accidentului poate provoca.

Masini de slefuire desktop, mașini de rectificat placă, mașini de rectificat cu centură

Suntem utilizați în cea mai mare parte pentru munca staționară. Nu mișcăm mașina, ci materialul pe care doriți să-l lucrați singur. Un standard indispensabil de ateliere. Utilizarea lor este caracteristică media industrială sau biciclete exigente.

Masini de strungarie de piatra, masini de stocare
Rock-urile sunt unelte esențiale pentru prelucrarea diferitelor suprafețe de beton. Pentru unele tipuri de răcire cu apă, care mărește foarte mult durata de viață a mașinii și leagă praful. Mașinile de stivuire sunt responsabile pentru suprafețele complet netede, în timp ce o mașină de stocare poate fi utilizată în suprafața grosieră și anti-alunecare.

Slefuitoare cu apa, masini pentru lucrari dure


Masinile de slefuire de beton pot fi folosite pentru a face suprafetele finite din beton mai frumoase. Cu o mașină de măcinare a betonului, este, de asemenea, excelentă pentru a îmbunătăți aspectul estetic al acoperirilor solide. Utilizarea adecvată necesită expertiză. Putem construi podelele de beton inegale într-un plan cu mașini de frezat din beton.

Masini de slefuit beton, masini de slefuit beton portabil, masini de scarificat asfalt / beton

Cu masina de slefuit, poate fi produsă o suprafață netedă. În special, prelucrarea, spargerea și lubrifierea pot fi efectuate, dar mașinile de rectificare de înaltă performanță sunt de asemenea potrivite pentru alte fluxuri de lucru. Separați mai multe mașini de rectificare, în principal în funcție de structura lor. Folosind pucul drept, vă puteți bucura de bare de foraj, lame de ferăstrău circular sau de strunguri.

Mașini de scarificat, măcinare dublă, măcinare de masă

Cu măcinarea, poate fi produsă o suprafață netedă. În special, prelucrarea, spargerea și lubrifierea pot fi efectuate, dar mașinile de rectificare de înaltă performanță sunt de asemenea potrivite pentru alte fluxuri de lucru. Separați mai multe mașini de rectificare, în principal în funcție de structura lor. Folosind pucul drept, vă puteți bucura de bare de foraj, lame de ferăstrău circular sau de strunguri.