Masini de insurubat cu impact electrice

De ce Zivtool?

Masini de insurubat cu impact electrice la preturi accesibile in magazinul online Zivtool!

Masini de insurubat cu impact electrice sunt de multi ani o masina electrica mica populara in randul mesterilor, a mesterilor de bricolaj si a profesionistilor. Lucratorilor din constructii le place in special sa foloseasca aceste masini pentru lucrarile la beton, deoarece, printre numeroasele unelte si masini mici grozave, utilizarea masinilor de insurubat cu impact electrice ofera optiuni care fac chiar si insurubarea suruburilor de beton o joaca de copii.
Designul foarte modern al cheilor electrice cu percutie reprezinta varful tehnologiei de fabricatie, cu caracteristici si performante de care va beneficia orice profesionist industrial.

De ce sa lucrati cu o masina de insurubat cu impact electrica?

Timpul necesar pentru a insuruba un surub mediu de beton sau un surub de lemn mai mare este semnificativ diferit atunci cand se utilizeaza o unealta manuala fata de o masina de insurubat cu impact electrica. Cu o unealta manuala, o surubelnita poate dura pana la 30-35 de secunde, in functie de unealta, in timp ce o masina de insurubat cu impact electrica cu alimentare corespunzatoare poate fixa un surub in 2-3 secunde. In practica, aceste masini sunt folosite de aproape toti constructorii, electricienii, inginerii de incalzire si mecanicii auto, deoarece fac munca mult mai usoara si mai scurta.

Criterii de selectie o masina de insurubat cu impact electrica

  • Dimensiuni exterioare
  • Putere
  • Cuplu de torsiune

Unde sa folositi o masina de insurubat cu impact electrica?

O masina de insurubat cu impact electrica poate fi utilizata pentru multe lucrari diferite! Este ideala pentru montarea anvelopelor pe masini, pentru schele si rafturi, in ateliere, statii de service si pentru insurubarea directa in beton si lemn.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare