Masini de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt

De ce Zivtool?

La ce se foloseste masina de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt?

Denumirea de "masina de insurubat cu impact cu acumulator" este o indicatie relativ clara a functiei sale de unealta fara fir pentru insurubarea sau desurubarea suruburilor sau a altor elemente de fixare filetate. Functia principala a unei masini de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt este, prin urmare, de a insuruba rapid si bine suruburile.

Functionarii sale consta in faptul ca adauga o functie de impact la rotatia laterala cunoscuta de la surubelnite, ceea ce o face mult mai eficienta la infigerea si scoaterea oricarui surub si poate fi de mare ajutor pentru desurubarea suruburilor stranse, ruginite sau chiar a suruburilor structurale mai lungi!

Avantajele masinii de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt:

Un mare avantaj al masinii de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt este faptul ca este relativ mica, dar capabila sa ofere multa putere. Poate fi folosita chiar si in locuri greu accesibile si poate livra multa forta chiar si atunci cand este tinuta intr-o singura mana. O caracteristica distinctiva a masinii de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt este culoarea galbena cu negru!

Masini de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt chiar si pentru uz casnic!

O masina de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt poate fi folosita oriunde si oricand. Pentru uz casnic, versiunile mai mici sunt, de asemenea, perfecte. Daca doriti sa cumparati o cheie cu impact fara fir DeWalt pentru uz industrial, ar trebui sa optati pentru un model cu o acumulator mai mare.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare