Masini de insurubat cu impact cu acumulator Bosch

De ce Zivtool?

La ce se foloseste masina de insurubat cu impact cu acumulator Bosch?

Denumirea de "masina de insurubat cu impact cu acumulator" este o indicatie relativ clara a functiei sale de unealta fara fir pentru insurubarea sau desurubarea suruburilor sau a altor elemente de fixare filetate. Functia principala a unei masini de insurubat cu impact cu acumulator Bosch este, prin urmare, de a insuruba rapid si bine suruburile.

Functionarii sale consta in faptul ca adauga o functie de impact la rotatia laterala cunoscuta de la surubelnite, ceea ce o face mult mai eficienta la infigerea si scoaterea oricarui surub si poate fi de mare ajutor pentru desurubarea suruburilor stranse, ruginite sau chiar a suruburilor structurale mai lungi!

Avantajele masinii de insurubat cu impact cu acumulator Bosch:

Un mare avantaj al masinii de insurubat cu impact cu acumulator Bosch este faptul ca este relativ mica, dar capabila sa ofere multa putere. Poate fi folosita chiar si in locuri greu accesibile si poate livra multa forta chiar si atunci cand este tinuta intr-o singura mana. 

Cumparare masina de insurubat cu impact cu acumulator Bosch:

Marele avantaj al masinii de insurubat cu impact cu acumulator Bosch este ca sunt "construite pentru a rezista o viata", motiv pentru care designerii folosesc materiale de cea mai buna calitate si cea mai mare grija. Acumulatorii de cea mai buna calitate sunt rezultatul celor mai buni designeri si al celei mai atente atentii la detalii.

Daca sunteti in cautarea unor modele mai mici, o masina de insurubat cu impact cu acumulator Bosch de 12 V ar putea fi buna pentru dumneavoastra, dar daca sunteti in cautarea unei puteri reale, ar trebui sa va uitati la masini de insurubat cu impact cu acumulator Bosch de 18V.

Cele mai bune masini de insurubat cu impact cu acumulator Bosch vin cu mai multe setari atat pentru viteza, cat si pentru cuplu. Ca sa nu mai vorbim de functiile suplimentare incluse, cum ar fi iluminarea cu LED-uri!

Pretul masinii de insurubat cu impact cu acumulator Bosch

Exista masini de insurubat cu impact cu acumulator Bosch cu versiuni de culoare verde, care sunt mai recomandate pentru bricolajul casnic. Exista insa si versiuni de culoare albastra cu inscriptia "Bosch Professional", care sunt destinate in special segmentului industrial!

In cele mai multe cazuri, pretul masinii de insurubat cu impact cu acumulator Bosch va fi stabilit astfel incat versiunile verzi sa fie mai ieftine decat cele albastre!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare