Masina de insurubat cu impact cu acumulator DeWalt

Pentru ce folosim masina de insurubat cu impact DeWalt?

Numele de "masina de insurubat cu impact", este relativ clar la functia sa, un instrument fara fir cu care suruburile sau alte elemente de fixare filetate pot fi insurubate sau chiar desurubate. Deci, functia principala a surubelnitei DeWalt este de a insuruba suruburile rapid si bine.

Esenta functionarii sale este ca completeaza rotatia laterala cunoscuta de la surubelnite cu o functie de impact, datorita careia poate fi condusa mult mai eficient in orice surub, poate fi un mare ajutor, de exemplu, in desurubarea suruburilor stranse, ruginite sau chiar in insurubarea suruburilor mai lungi, de constructie a structurii!

Avantajele

Marele avantaj al surubelnitei fara fir DeWalt este ca e relativ mic, dar capabil sa exercite o mare forta. In acest fel, puteti lucra cu ea chiar si in locuri greu accesibile, chiar si cu o singura mana, va fi capabil sa exercite o mare putere.
Surubelnitele DeWalt mai profesionale, alimentate cu acumulator, au mai multe optiuni de reglare atat pentru turatie, cat si pentru cuplu. Nici macar nu vorbi despre caracteristicile suplimentare ale accesoriului, cum ar fi iluminatul cu LED-uri!

Surubelnita DeWalt si acasa!

In lumea moderna o masina de insurubat cu impact, fara fir poate fi folosita oriunde, oricand. Pentru uz casnic, versiunile mai mici sunt, de asemenea, perfect potrivite. Daca doriti sa obtineti surubelnita cu acumulator pentru conditii industriale, merita sa cumparati cu acumulator mai mare.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare